Legendarul Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani

Sylvester Stallone, actorul care i-a dat viață legendarului Rocky Balboa, a împlinit impresionanta vârstă de 75 de ani, eveniment pe care l-a sărbătorit alături de cei dragi.

Vedeta de la Hollywood a simțit aprecierea persoanelor dragi încă de la începutul zilei, când a fost întâmpinat în sala de forță cu un tort personalizat cu chipul lui, oferit de antrenorul său, Gunnar Peterson. Încântat de surpriza plăcută, Sylvester a publicat o imagine pe Instagram în care ținea tortul în mâini, alături de un mesaj de mulțumire:


„Mă duc la sală și mă așteaptă asta. Sunt atât de recunoscător pentru toți oamenii pe care îi iubesc și-mi fac viața atât de împlinită! Continuă să dai cu pumnul."

După ce a petrecut timp cu prietenii de la sala, Stallone a sărbătorit și cu familia sa numeroasă, formată din soția sa, Jennifer Flavin, și cele trei fetele ale lor, Scarlet Rose (19 ani), Sistine (23 de ani) și Sophia Rose (24 de ani). Acesta a publicat și o imagine alături de cele patru femei din viața sa, prin care își exprima recunoștință de a le avea alături:


"Familia mea minunată este cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată!"

Fiicele actorului au ținut să-i ureze o zi de naștere fericită și pe rețelele sociale, împărtășind fotografii din copilărie sau din timpul micilor momente petrecute împreună cu tatăl lor.

source:filmnow.ro
0