Cum arată starurile din „Beverly Hills 90210“ după 30 de ani

După aproape 30 de ani de la premiera serialului „Beverly Hills 90210“, actorii principali s-au reunit într-o nouă serie, care a fost lansată în Statele Unite ale Americii pe 7 august, scrie adevărul.ro.

Aproape toţi actorii principali ai serialului „Beverly Hills 90210“, care a fost difuzat în perioada 1990-2000, s-au reunit într-o nouă serie, ce a fost lansată pe 7 august în Statele Unite ale Americii, potrivit Daily Mail.   

Printre marii absenţi se numără Luke Perry, care a murit în urmă cu câteva luni din cauza unui accident vascular. Înainte de premieră, a fost publicat şi teaser-ul serialului din a cărei distribuţie fac parte Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Shannen Doherty şi Ian Ziering. În video, cei şapte actori dansează pe o piesă celebră şi se îmbrăţişează.

Cele şase episoade ale seriei îi reuneşte pe actorii serialului original şi prezintă „cele mai veridice variante ale lor într-un nou serial dramă, inspirat din vieţile şi relaţiile lor reale“. Ceea ce este diferit faţă de original este că actorii vor juca propriile roluri, inspirate din viaţa lor, şi nu vor avea personajele cu care fanii erau obişnuiţi.  

„Nu am vrut să facem doar un serial nou. Am vrut să creăm ceva provocator, care să-i facă pe oameni să gândească şi să-şi pună întrebări“, a mărturisit Jennie Garth (47 de ani), cea care a interpretat-o pe Kelly Taylor.

„Am vrut să agităm lucrurile. E pentru prima oară când toată distribuţia joacă o versiune a lor. Cei mai mulţi merg mai departe, devin adulţi şi la un moment dat spun «mi-aş dori să mă întorc înapoi în timp». Şi nu poţi face asta... Dar noi am avut ocazia să ne întoarcem şi să fim iarăşi împreună“, a completat Tori Spelling (46 de ani), fiica producătoarei seriei „90210“ Aaron Spelling, care a jucat-o pe Donna Martin.  

Jason Priestley (49 de ani) l-a jucat pe Brandon Walsh, fratele lui Shannen Doherty (Brenda Walsh), în serialul original, iar apoi s-a remarcat pentru apariţia din „Call Me Fitz“.  

Shannen Doherty (48 de ani) a interpretat rolul surorii lui Priesley (Brandon Walsh), Brenda Walsh. Doherty a părăsit producţia după patru sezoane, pe motiv că era dificil să lucreze cu colegii ei, şi a jucat în seriale precum „Charmed“. 

Ian Ziering (55 de ani) a jucat personajul lui Steve Sanders, un adolescent bogat.

Gabrielle Carteris (58 de ani) a interpretat-o pe Andrea Zuckerman în serialul original.  

Brian Austin Green (46 de ani) l-a portretizat pe David Silver, care se voia a fi un copil popular. În realitate, în prezent, actorul este căsătorit cu actriţa Megan Fox. 

„Beverly Hills 90210“ a avut premiera în 1990 şi a rulat timp de zece sezoane. După un început dificil, a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale pentru tineret şi a dat naştere unei adevărate francize, din care fac parte şi serialele „Melrose Place“ şi „Models, Inc“.

source:Adevarul.ro
0