Cine sunt invitații speciali ai trainingului Why am I doing this? care va avea loc la Artcor

Publicat: 22 septembrie 2022

Constantin Șarcov împreună cu Artcor pun la cale un eveniment cu și pentru oamenii de creație, designerii de produs, reprezentanți ai industriei de comunicare, producție și sunet din Moldova, dar și pentru prietenii lor - "Why am I doing this?".

Ce vă așteaptă la eveniment?

  • 3 speakeri faini de tot 
  • Studii de caz din Chișinău și Amsterdam
  • Networking sau idei ce merită discutate
  • Vin (totuși e Ziua Vinului!)

De asemenea, va avea loc încheierea cursului Design Fundamentals ediția 9, ceea ce înseamnă premierea absolvenților și multă distracție.

Pe scenă vor evolua 3 speakeri. Despre cine este vorba?

Pedro Botsaris - Creative Director, Antfood Amsterdam
Antfood este un studio de sound design și sonic branding cu oficii în Amsterdam, Brooklyn, NY și Sao Paulo, Brazilia. La moment, Antfood este unul din cele mai cotate studiouri de sound design din lume. Anfood lucrează cu: Apple, Starbucks, Adobe, Pepsi, Vans.

Pedro Botsaris, creative director și patener la Antfood, ne va vorbi despre ce este sound design, cum lucrează ei la proiecte mindblowing și award winning, dar și „De ce?” fac ei asta.

Olga Radu - Creative Director, Casa Imago 
Casa Imago este una din cele mai longevive și cool agenții creative din Moldova. O agentie independentă, cu istorie, stofă și stil.

Olga Radu, creative director și fondatoarea agenției, ne va vorbi despre creativitate, și „De ce?” continuă să facă design și creativitate pentru clienți mari, mici, medii și frumoși în pofida dificultăților inevitabile a unui business creativ în Moldova.


Constantin Șarcov - Creative Director, Piko
Piko este o agenție de design, comunicare și creativitate prezentă în Chișinău și Amsterdam. Proiectele agenției sunt multi-premiate la unele din cele mai renumite festivaluri  din lume, iar portofoliul strălucește cu nume precum Electronic Arts, Ducati, Carturesti, College of Wizardry, Purcari și nu numai.

Constantin Șarcov, fondator și creative director la Piko, lector de design la Artcor, Tekwill și USM ne va vorbi despre cum reușește și „De ce?”, totuși, face ceea ce face?

Prețul biletelor este de 300 lei, însă studenții beneficiază de o reducere de 50% procurând un "Bilet pentru Student". Astfel, fiecare student va fi nevoit să arate carnetul de student la intrare.

Biletele online pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0