Why am i doing this?

PreviewImage

Why am i doing this?  3 talks about design, sound, creativity and everything in between
Creatives meet creatives.

Pe 1 octombrie, sâmbătă la Artcor, de la 18:00, se anunță intensitate maximă de creativi pe metru pătrat. 

Constantin Șarcov + Artcor pun la cale un eveniment cu și pentru oameni de creație, designeri de produs, reprezentanți ai industriei de comunicare, producție și sunet din Moldova, dar și pentru prietenii lor.


Bilete:

  • Standard – 300 de lei
  • Student fee – 150 de lei (în baza carnetului de student. la intrarea la eveniment, trebuie să prezentați carnetul de student + biletul la eveniment.)

Ce va fi la eveniment?

  • 3 speakeri faini de tot 
  • Studii de caz din Chișinău și Amsterdam
  • Networking sau idei ce merită discutate
  • Vin (totuși e Ziua Vinului!)

+ Încheierea cursului Design Fundamentals ediția 9, diplome, aplauze și admirație.


Cui îi aparține scena?


Pedro Botsaris - Creative Director, Antfood Amsterdam

Antfood este un studio de sound design și sonic branding cu oficii în Amsterdam, Brooklyn, NY și Sao Paulo, Brazilia. La moment, Antfood este unul din cele mai cotate studiouri de sound design din lume. Anfood lucrează cu: Apple, Starbucks, Adobe, Pepsi, Vans.

Pedro Botsaris, creative director și patener la Antfood, ne va vorbi despre ce este sound design, cum lucrează ei la proiecte mindblowing și award winning, dar și „De ce?” fac ei asta.


Olga Radu - Creative Director, Casa Imago 


Casa Imago este una din cele mai longevive și cool agenții creative din Moldova. O agentie independentă, cu istorie, stofă și stil. 


Olga Radu, creative director și fondatoarea agenției, ne va vorbi despre creativitate, și „De ce?” continuă să facă design și creativitate pentru clienți mari, mici, medii și frumoși în pofida dificultăților inevitabile a unui business creativ în Moldova.


Constantin Șarcov - Creative Director, Piko


Piko este o agenție de design, comunicare și creativitate prezentă în Chișinău și Amsterdam. Proiectele agenției sunt multi-premiate la unele din cele mai renumite festivaluri  din lume, iar portofoliul strălucește cu nume precum Electronic Arts, Ducati, Carturesti, College of Wizardry, Purcari și nu numai.


Constantin Șarcov, fondator și creative director la Piko, lector de design la Artcor, Tekwill și USM ne va vorbi despre cum reușește și „De ce?”, totuși, face ceea ce face?


De ce? De ce? De ce?, aceeași întrebare și 3 răspunsuri diferite, sau poate totuși același răspuns? Rămâne să aflăm pe 1 octombrie, de la 19:00 la Artcor. 

Parteneri: Piko, Artcor, USAID, Sweden, Moldcell, Animaliens, Red Bull, Schimbator Studio 

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
150 - 300 Lei
+37322896499