10 comedii romantice, perfecte pentru un weekend relaxat

Intenționezi să îți petreci acest weekend în oraș, departe de valurile mării sau de aerul curat de munte?

Îți recomandăm 10 comedii romantice de văzut pentru un weekend relaxat, filme care cu siguranță te vor binedispune.

Friends With Benefits

Dacă îți place Justin Timberlake, pregătește-te să îți placă și mai mult de acum înainte. Justin are rolul principal în acest film, alături de Mila Kunis, iar relația celor doi pornește ca una bazată pe prietenie, cu sex fără obligații și sentimente. Însă lucrurile nu sunt mereu așa cum le planificăm, nu? Cei doi ajung să se îndrăgostească, iar finalul cred că l-ai ghicit deja.

Crazy, Stupid, Love.

Cal Weaver are un mariaj de peste 20 de ani, trei copii, un serviciu bine plătit și toate motivele ca să aibă o viață fericită. Însă, lucrurile vor lua o întorsătură dramatică atunci când află că soția sa l-a înșelat și vrea să divorțeze. Își va schimba viața complet, începând să iasă cu Jacob, personaj interpretat de Ryan Gosling, un adevărat playboy căruia nu îi poate rezista nicio femeie și care îl va învăța pe Cal cum să iasă din nou la întâlniri și să cucerească femei.

Notting Hill

Avându-i ca protagoniști pe Julia Roberts și Hugh Grant, filmul este o comedie romantică clasică. William Thacker este proprietarul unei librării din Notting Hill, iar viața acestuia se va schimba complet atunci când în magazin intră Anna Scott, o actriță faimoasă de la Hollywood. Ce se întâmplă atunci când viața unui om obișnuit și a unei celebrități se intersectează? Vei afla din acest film dacă această combinație este una de succes sau nu.

500 Days of Summer

Acest film este o comedie romantică imprevizibilă și atipică și care prezintă cele 500 de zile din relația lui Tom cu Summer. El este un romantic incurabil, un visător, pe când ea, la polul opus, nu crede în suflete pereche. Merită să vezi dacă regula conform căreia „opusele se atrag” se aplică și în acest film.

Bridget Jones’s Baby

După Bridget Jones’s Diary și Bridget Jones:The Edge of Reason, Renee Zellweger și Colin Firth au revenit în atenția publicului cu o comedie romantică de zile mari. Filmul ne prezintă o Bridget la 40 de ani, cu o carieră în plină ascensiune și care pare să aibă toată viața în ordine. Însă, vorbim despre Bridget, iar acest lucru este imposibil. Rămâne însărcinată și nu știe cine este tatăl copilului. Să fie Mark sau Jack? Finalul te va ține cu sufletul la gură.

No Reservations

Filmul prezintă viața lui Kate, un renumit chef care conduce bucătăria unui restaurant de lux din Manhattan. Ordinea și disciplina din viața acesteia sunt tulburate de moartea surorii sale, a cărei fiica va ajunge în custodia ei. Pe lângă aceasta, un alt personaj își va face prezența în viața ei, Nick, un bucătar cu care nu va împărți doar bucătăria.

Life As We Know It

Holly Berenson și Eric Messer se detestă teribil. Însă, viață are un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, nu-i așa? Astfel că îi va face pe cei doi să ajungă să aibă grijă de micuța Sophie, după ce părinții acesteia mor într-un accident de mașînă. Nevoiți să trăiască sub același acoperiș, cei doi trebuie să facă pace și să se implice în creșterea micuței fete.

The F Word (What If)

Wallace (Daniel Radcliffe) o întâlnește pe Chantry, interpretată de Zoe Kazan, la o petrecere. Wallance se îndrăgostește instant de Chantry, însă un mic detaliu îi strică planurile. Chantry are o relație de lungă durată cu Allan, așa că acesta se hotărăște să dezvolte o relație platonică cu ea. O comedie plină de umor, care cu siguranță te va prinde.

Two Night Stand

Ceea ce trebuia să fie doar o aventură de o noapte, doar sex, fără alte implicații, ajunge să se transforme în ceva mai mult de atât. Din cauza unui viscol teribil, când Megan vrea să părăsească apartamentul lui Alec, își dă seama că este blocată acolo și obligată să își petreacă și a doua zi cu tânărul newyorkez. O comedie despre era digitală, plină de replici amuzante.

Before We Go

Brooke încearcă să prindă trenul către Boston, însă nu numai că nu reușește, dar mai este și jefuită. Nick, un muzician de stradă, se va oferi să îi țină companie în acea seară, iar dialogul dintre cei doi va fi oricum, dar nu unul plictisitor.

source:Elle.ro
0