Maratonul Internațional Chișinău 2019: înregistrarea este deschisă

Organizația sportivă Sporter anunță startul înregistrării la cel de-al 5-lea „Maraton Internațional Chișinău”!

În cadrul Maratonului Internațional Chișinău 2019, care va avea loc pe 29 septembrie, sunt disponibile următoarele distanțe:

- Maraton (42 km 195 m);
- Semimaraton (21 km 0975 m);
- 10 km;
- 5 km;

Dacă nu sunteți pregătit să depășiți o distanță competitivă, puteți participa la cursa distractivă „Fun Run”, cu distanța de 1,5 km. În plus, puteți să vă înregistrați copilul pentru a participa la cursa de alergare pentru copii „Kids Run Day”.

Înregistrați-vă la „Maratonul Chisinau” pe site-ul oficial al evenimentului. Pentru a face acest lucru, accesați link-ul marathon.md și completați toate câmpurile necesare.

Înainte de a începe înregistrarea, trebuie să creați un cont pe site-ul sporter.md. Dacă aveți un cont pe site-ul 999.md, atunci vă puteți înregistra la toate evenimentele Sporter cu acesta.

Datorită procedurii de înregistrare, acum toate evenimentele pe care le-ați finalizat vă vor forma evaluarea, ceea ce se va reflecta asupra rating-ului global al atleților.

Cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care a avut loc pe 30 septembrie 2018, a adunat 18.000 de persoane.

Rămâneți cu noi și urmăriți cele mai recente știri de pe site-ul marathon.md

source:Afisha.md
0