Lorina Buga - specialist în psihosomatică pentru prima dată în Moldova


Publicat: 25 aprilie 2024

Evenimentul ”Manifest Emoții cu Lorina Buga” va avea loc la Chișinău Arena pe data de 25 mai.

Pentru prima dată în Moldova, Lorina Buga, specialista în psihosomatică cu o experiență de 10 ani, va aplica metoda sa unică de autor, folosind tehnici și instrumente terapeutice, prin care trăirile tale eliberează Creatorul din tine!

În program:

  • Meloterapia – terapia prin sunet cu ajutorul instrumentelor și instrumentiștilor ambientali, unde vei descoperi ce poate ascunde vocea ta de tine;
    Vei putea afla cum te ajută INCANTAȚIILE să te eliberezi de stres și să capeți încredere în ceea ce vrei să exprimi.
  • Terapia pentru echilibrare corp și minte – cu ajutorul imaginației vei putea accesa starea de iubire, vei onora sufletele strămoșilor prin recunoștință, vei elibera stările odată inhibate în tine și vei învăța să te încredințezi în propria viață.
  • Cromoterapia – cu ajutorul tehnologiilor vom face o călătorie prin culori, pentru a provoca la nivelul creierului tău procese care să influențeze starea de sănătate a întregului organism;
  • Aromaterapia – care folosește simțurile de miros pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii.

Te așteptăm la o interacțiune vieapelând la un proces de terapie creativă prin imaginație, emoție, voce, mișcare, artă, sunete și alte procedee artistice inovative.

Biletele pot fi procurate online pe platforma afisha.md

source:Afisha.md
0