Maratonul de Craciun 2018 începe în 2 zile

Agitația din ajunul sărbătorilor ia amploare, dar nu numai din cauza că se apropie Crăciunul și Anul Nou. Deja în această duminică, 16 decembrie, la Chișinău se va desfășura Maratonul de Crăciun – cea mai fabuloasă și generoasă cursă a anului.

În doar două zile, stradă centrală din capitală se va transforma într-o pistă de alergare, pe care va trece multă lume veselă în costume de carnaval, care va colecta cadouri!

E timpul ca participanții la cursa de Crăciun să deschidă "lădița magică", din care să scoată un costum de carnaval, gata de îmbrăcat. Iar dacă nu aveți așa ceva, grăbiți-vă să vă creați un costum, pornind de la zero. Dacă sunteți în pană de idei pentru costume, noi vă venim în ajutor cu niște sfaturi și recomandări.

Organizatorii cursei pregătesc cadouri și surprize frumoase pentru toată lumea: un târg cu accesorii interesante din partea mama.md și Sporter, gustări delicioase oferite de partenerii evenimentului, un program de divertisment și multă dispoziție de sărbătoare!

Vă reamintim că Maratonul de Crăciun este o cursă de caritate, astfel o parte din banii proveniți din taxele de participare va fi donată în scopuri caritabile. În acest an, Maratonul de Crăciun îi va dărui un miracol Evei Pismeniuc, care se luptă cu o paralizie cerebrală și are nevoie de reabilitare fizică.

Vă așteptăm pe toți pe 16 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 10:00. Veniți împreună cu familia, prietenii sau cu toată gașca de prieteni! Vă oferim în schimb o doză zdravănă de bună-dispoziție. Aveți grijă să nu vă uitați costumele acasă, că doar e o cursă costumată!

Dacă nu ați reușit să vă înregistrați la Maratonul de Crăciun, o puteți face chiar acum, accesând linkul următor.

source:Afisha.md
0