Înregistrarea la Purcari Wine Run 2018 e deschisă

Toți cei care doresc să participe la cursa pentru amatori Purcari Wine Run 2018 trebuie să se înregistreze online și să achite taxa de participare. Cursa va avea loc în data de 2 septembrie 2018, în localitatea Purcari.

Evenimentul va începe la ora 10:00 și va reprezenta o cursă trail pe o distanță de 10 km pe podgoriile de la Purcari. Înregistrarea e deja deschisă, iar numărul participanților este limitat, de aceea vă sugerăm să vă grăbiți. 

Sportivii amatori vor putea alege unul dintre 2 pachete de participare: 
- Pachet standart pentru 300 de lei
- Pachet standart + un prânz și o degustare de vin pentru 500 de lei.

Cei care doresc pur și simplu să viziteze evenimentul și să-și petreacă weekend-ul împreună cu prietenii, pot să-și achite transportul Chișinău - Purcari - Chișinău, pentru 100 de lei, și degustarea separat la doar 200 lei,  pe site-ul purcari.winerun.md.

Achitând “Pachetul standard”, participantul primește un pachet de start, care include medalie, rucsac, tricou oficial, numărul participantului, chip-ul de cronometrare. Achitând “Pachetul standard+degustare și masă”, pe lângă cele enumerate mai devreme, participantului i se va oferi o degustare a vinurilor exclusive cu gustări. 

Noutatea evenimentului Purcari Wine Run 2018 este campingul, care va fi organizat pe 1 septembrie la Chateau Purcari. Puteți ajunge la locul desfășurării concursului cu autobuzul din Chișinău (Râșcani, din fața Circului) la ora 6:30. 

Purcari Wine Run 2018, cursa prin podgoriile de la Purcari, se va desfășura pentru a treia oară. Prima ediție Purcari Wine Run, la care au participat 200 de sportivi, a avut loc în august 2016. La ediția din acest an vor participa 350 de persoane.

Organizatori: Sporter și 999.md
Coorganizator: Chateau Purcari
Partener oficial: Multisport

Pentru a vă înscrie și afla detalii, accesați linkul următor purcari.winerun.md 

source:Afisha.md
0