Dan Balan revine la Chișinău cu un concert incendiar

Ultima lună de toamnă aduce un eveniment absolut senzațional pentru chișinăuieni! Pe 8 noiembrie, pe scena Palatului Național “Nicolae Sulac” va urca Dan Balan, singurul artist din Republica Moldova care a fost nominalizat la premiile ”Grammy”.

După doi ani, artistul vine să își încânte publicul de acasă cu show-ul ”Ventigo” - proiect realizat în colaborare cu una dintre cele mai bune echipe din Estul Europei. Concertul va include o serie de hit-uri, mai vechi și mai noi, care au răsunat de-a lungul anilor în diferite colțuri ale lumii. 

Dan Balan, unul dintre cei mai populari interpreți din Republica Moldova, se bucură de un succes deosebit, piesele sale înregistrând milioane de vizualizări în timp record. A câștigat numeroase premii internaționale, printre care ”Echo Awards” și ”MTV Video Music Awards”. 

Este fondatorul trupei O-Zone și, de asemenea, autorul și producătorul hitului mondial ”Dragostea din Tei”, care a urcat  în topul chart-urilor internationale, vândut în mai mult de 12 milioane de exemplare in intreaga lume și care, de curând, a lansat o noua piesa ”Numa Numa 2”. Aceasta a cucerit rapid inima publicului, adunând, în mai putin de două luni, peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. 

Artistul împreună cu echipa sa se află în turneu European, iar pe 8 noiembrie aceștia vor urca pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac”. Pregătirile pentru eveniment au început, iar artistul promite o atmosferă incendiară care va ține publicul în picioare pe tot parcursul concertului. 

Pe 8 noiembrie, începând cu ora 19:00, nu rata ocazia să te distrezi și să dansezi pe ritmurile ”Ventigo”! Pentru mai multe informații și pentru procurarea biletelor accesați afisha.md. 

source:Afisha.md
0