Cele mai așteptate concerte din Chișinău primăvara aceasta

Publicat: 13 aprilie 2023

Primăvara fierbinte sosește în Chișinău, capitala Republicii Moldova, iar fanii muzicii așteaptă cu nerăbdare o serie de concerte captivante planificate pentru acest sezon. Calendarul de evenimente muzicale de primăvară din Chișinău promite să fie variat și plin de culoare, oferind o gamă largă de genuri muzicale și artiști de top.

Dara

PreviewImage

Dara revine la Chișinău, cu noul album DARA intitulat "Ruleta", prezentat într-un concert-poveste cu band și show de proiecții și hiturile interpretei pe care le cunoști deja!

Evenimentul are loc pe data de 21 aprilie la BR Media Group. Biletele online pot fi procurate aici.


Pinholes & Cosmos în Buzunar

PreviewImage

Pinholes - trupă alternative rock din România, cu o discografie impresionantă de 5 albume și EP-uri, cunoscută pentru piese precum "Avem un Loc" sau "Balada Împăratului Ros". Mai multe detalii despre trupă aici.
Cosmos în Buzunar - formație de indie rock din Republica Moldova, cu un sunet fresh și versuri introspective, ce promit să ofere o experiență muzicală unică. Mai multe detalii despre trupă vezi în articol. 
Cei care iubesc muzica alternativă nu ar trebui să rateze ocazia de a-i vedea pe acești artiști talentați live.

Evenimentul are loc pe data de 22 aprilie la Artcor. Biletele online pot fi procurate aici.


Prime Orchestra Sympho Show

PreviewImage

Fenomenul Prime Orchestra a debutat în spațiul muzical și al concertelor în noul val al muzicii ucrainene în 2014. Orchestra inovativ imersivă, care depășeste normele clasice, a creat o nișă și a devenit instant liderul programelor live Sympho Show.
Сover-uri și mash-up-uri ale hiturilor internaționale și soundtrack-uri în aranjamentul autorului, împachetat într-o gamă vizuală puternică, care reprezintă caracteristica principală a Prime Orchestra.

Evenimentul are loc pe data de 26 aprilie la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Biletele online pot fi procurate aici.


Poduri ce ne leaga cu Stela Botez si Constantin Moscovici

PreviewImage

Acest concert este dedicat proiectului " Poduri ce ne leagă " ,inițiat de AO " Nisporeni Patria Mea", iar toate veniturile de pe urma acestui eveniment vor fi redirecționate pentru implementarea lui.

Evenimentul are loc pe data de 29 aprilie la Nisporeni. Biletele online pot fi procurate aici.


Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu

PreviewImage

Un spectacol în care se întâlnesc spiritul vulcanic al lupilor lui Calancea și spiritul folcloric al surorilor Osoianu, de răsună văile și înălțimile.
În această poveste folclorul reînvie în toată splendoarea autenticității lui prin fuziunea celor două viziuni muzicale. Te bucuri, te uimești și te minunezi că toate astea izvorăsc din neamul nostru."

Evenimentul are loc pe data de 29 aprilie la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Biletele online pot fi procurate aici.


75 de ani a Regelui Umorului Gheorghe Urschi

PreviewImage

Aniversarea de 75 de ani a Regelui Umorului, inegalabilul Gheorghe Urschi, adună la Palatul Național interpreți, actori și formații care vor pune în scenă opera admirabilă a maestrului.
Invitați speciali: Constantin BAHRIN și Irena BOCLINCĂ.

Evenimentul are loc pe data de 6 mai la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Biletele online pot fi procurate aici.


”Flori de liliac” cu Natalia Barbu

PreviewImage

Vă va încânta cu vocea-i divină, frumusețea și rafinamentul său incomparabil, precum și cu cele mai frumoase cântece!
Accesul pe teritoriu este de la 14:00 pentru plimbări la aer curat și gustări pe iarbă verde.
Copiii până la 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Evenimentul are loc pe data de 14 mai la Agropensiunea Bostaniada. Biletele online pot fi procurate aici.


Julien Dassin

PreviewImage

Pe 17 mai, Julien Dassin va interpreta cântece din repertoriul tatălui său. Cântece despre dragoste fără de care este imposibil pentru orice om care știe să simtă acest sentiment minunat.
Julien Dassin, o dinastie de artiști... Omul care a intrat în istorie, dar a rămas pentru totdeauna să trăiască în inimile nu a milioane, ci a miliarde de fani - Joe Dassin. Opera sa s-a dovedit a fi nemuritoare.

Evenimentul are loc pe data de 17 mai la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Biletele online pot fi procurate aici.


MORGENSHTERN

PreviewImage

El le promite fanilor un show de neuitat, în care îmbină cele mai bune piese ale sale cu stilul său unic de interpretare.
În ciuda tinereții sale, Morgenstern a devenit deja un adevărat star pe scena rap mondială. Muzica și concertele sale generează energie și originalitate și atrag tot mai mulți fani din întreaga lume.

Evenimentul are loc pe data de 21 mai la Chisinau Arena. Biletele online pot fi procurate aici.


MAI FOLK

PreviewImage

În cadrul acestui gen muzical, poți savura piese semnate de artiști de top precum Goran Bregovic, renumitul compozitor bosniac care a scris "Bella Ciao", "Ederlezi", "Mesecina" și coloana sonoră pentru 3 filme de Emir Kursturica.
De asemenea, te vei bucura de creațiile Fraților Advahov, care au devenit un brand național moldovenesc prin "Hora Boierească", "Hangul", "Sârba Moldovenilor" și au reprezentat RM la Eurovision 2022 cu piesa "Trenulețul", alături de Zdob și Zdub.
În plus, vei descoperi pionierii genurilor Balkan Brass și Balkan Beats, Fanfare Ciocârlia, din satul Zece Prăjini, România, care au compus așa capodopere ca "Asfalt Tango", "Moliendo Cafe" și "Manea".

Evenimentul are loc pe data de 27 mai la Chisinau Arena. Biletele online pot fi procurate aici.


INSTASAMKA&MONEYKEN

PreviewImage

Una dintre cele mai controversate și scandaloase dive de pe internet - Instasamka și soțul ei, rapperul - Moneyken.

Evenimentul are loc pe data de 27 mai la Fanconi Riviera Summer Club. Biletele online pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0