INSTASAMKA&MONEYKEN la Chișinău

PreviewImage

INSTASAMKA&MONEYKEN la Chișinău, pe 27 mai la Fanconi Riviera, OPEN DOORS 20:00

Chișinău: Nu ai cum să o ratezi! 27 mai, Fanconi Riviera Summer Club
Una dintre cele mai controversate și scandaloase dive de pe internet - Instasamka și soțul ei, rapperul - Moneyken vor concerta la Fanconi Riviera Summer Club

Pe 27 mai, pe scenă vor urca "Moneyken Love", "Lipsi Ha", "Juicy", "For Money - Yes" și multe alte piese care au obținut milioane de ascultări pe toate platformele digitale.

În timpul apropiat vom publica în vânzare și VIP ZONE

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
  • 14+ vârstă 
Cumpără bilet
Chișinău, str. Ghidighici, 5
27 Mai - 20:00
+37322896499
399 Lei
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
FAN ZONE
27 Mai 2023Simbata, 20:00
399 lei
0
0l.