Zayn revine pe final de an cu o piesă de dragoste ”There You Are”

Zayn revine pe final de an cu un video cu versuri pentru o piesă de dragoste emoționantă, intitulată ”There You Are”. Single-ul este extras de pe albumul ”Icarus Falls”.

Potrivit unui comunicat de presă, noua piesă ”There You Are” "spune povestea unei iubiri necondiționate, care este la fel de primitoare pe cât este de liniștitoare". Single-ul se regăsește pe cel de-al doilea album de studio solo al lui Zayn, "Icarus Falls", ce va fi lansat pe 14 decembrie, relatează infomusic.ro.

”Este puțin diferit de albumul meu anterior, în sensul că e mai matur, am mai înaintat puțin în vârstă. Nu am știut exact prin ce trec pentru o perioadă. Scoteam pe piață un album și nu eram atât de proeminent pe cât mi-aș fi dorit”, a detaliat Zayn într-un interviu pentru revista VMAN.

Noul disc include 27 de piese, ultimele single-uri lansate - ”No Candle No Light” feat. Nicki Minaj, ”Rainberry” - regăsindu-se în tracklist.

La sfârșitul lui 2017, Zayn lansa împreună Taylor Swift piesa ”I Don't Wanna Live Forever”. Compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, melodia a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare, devenind ulterior hit și în topul Billboard.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.