The Chainsmokers lansează un nou videoclip pentru piesa This Feeling

The Chainsmokers revine la muzică pop după experimente dubstep, prin piesa "This Feeling". Nu scapă totuşi de influenţele EDM, iar acum putem vedea un clip al acestei piese, plin de cascadorii cu motociclete. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Piesa "This Feeling" este un featuring cu Kelsea Ballerini, ale cărei inflexiuni ne amintesc de Halsey. Single-ul sosea în septembrie, cu un lyric video, iar acum primeşte şi un videoclip oficial. Artiştii apar cu toţii pe motociclete BMX dând ture de arenă, sau pregătindu-se pentru cascadorii. Clipul este regizat de către duo-ul Similar But Different şi a fost filmat la un circuit de motocross din Riverside, California.

Circuitul este Milestone MX şi multiple competiţii de sporturi extreme s-au ţinut acolo. Alex, Drew şi Kelsea sunt piloţii care se întrec, dar îşi exprimă şi emoţii profunde între turele printre obstacole. De la debutul său în septembrie, "This Feeling" a strâns peste 100 de milioane de stream-uri la nivel global. Piesa a fost cântată recent în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show.

Duo-ul american câştigător de premii Grammy continuă lansările de single-uri în completarea albumului "Sick Boy". Următoarea reprezentaţie de gală a muzicienilor va fi în cadrul Victoria's Secret Fashion Show, difuzată pe ABC pe 2 decembrie. Alex şi Drew îşi continuă între timp rezidenţa în Las Vegas, urmând a organiza concerte de sărbători pe parcursul iernii. Melodia cea nouă a ajuns pe un loc 74 în Billboard Hot 100 şi ar putea primi un boost odată cu noul clip.

Kelsea este o cântăreaţă de country şi dance pop, în vârstă de 25 de ani. Primul său album sosea în 2015, iar al doilea în 2017. Tânăra a primit o nominalizare pentru "Cel mai bun artist nou" la premiile Grammy din 2017. Momentul când artista s-a hotărât să cânte country a fost cel în care a ascultat piesa "Stupid Boy" a lui Keith Urban.

În această toamnă am putut descoperi o nouă latură a The Chainsmokers, prin piesele "Siren" şi "Save Yourself", ambele pline de elemente dubstep. În vară puteam asculta piesa "Side Effects", colaborare cu Emily Warren, iar în primăvară apărea piesa "Somebody.