Renumita trupă Spice Girls a confirmat că se reunește

Lăsați totul deoparte – una dintre cele mai iubite trupe se reunește oficial! Mult așteptata și zvonita reuniune a fost confirmată în cadrul unei emisiuni chiar de una dintre Spice Girls, mai exact de către Mel B.

După multe zvonuri create în jurul trupei Spice Girls (de la indicii pe Instagram și până la zvonul că vor cânta la nunta Prințului Harry), confirmarea a venit în sfârșit. Invitată la emisiunea Today, Mel B a stat de vorbă cu Hoda Kotb și a împărtășit toate detaliile despre mult așteptata reuniune.

„Sunt singura care insistă să afirme că urmează să cântâm din nou împreună, ceea ce vom și face de altfel”, a spus Mel.

Mel B nu acceptă versiunea Victoriei Beckham, aceea că un turneu nu se va întâmpla niciodată. „Mereu spune asta”, i-a răspuns Mel B lui Kotb atunci când aceasta a menționat potențialul obstacol.

„Vom pleca în turneu. Ar fi trebuit oare să spun asta cu voce tare? Da, vom cânta împreună cu siguranță”, a mai adăugat cântăreața. Cu toate acestea, nu este prima dată când Mel B ne dă speranțe false despre turneul de reuniune. Anul trecut a lăsat de înțeles că trupa va cânta la nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle, însă acest lucru nu s-a mai materializat.

„Am divorțat și am fost nevoită să merg în instanță”, a explicat Mel B motivul pentru care nu a mai avut loc evenimentul.

În plus, Mel B a mai împărtășit și câteva detalii speciale despre cum s-a format trupa Spice Girls. Aparent, cele cinci femei s-au întâlnit la audiții și în cele din urmă au decis să își facă o trupă împreună. „Ne cunoșteam între noi de pe scenă și eram într-un fel prietene și eram atât de diferite dar am reușit să ne potrivim, exact ca un mozaic.”, a mai povestit Mel B.

Cât despre originea numelor Baby, Posh, Scary, Sporty și Ginger Spice.. „Nu ne-am ales noi numele, probabil au venit de la un jurnalist care nu a reușit să ne memoreze numele”, a explicat Mel B.

source:Glamour.ro
0