Paul McCartney a lansat un videoclip cu aer tropical - ”Back In Brazil”

Paul McCartney a lansat un videoclip cu aer tropical pentru piesa ”Back In Brazil”. Personajul central este Yasmin, o tânără care-și întâlnește iubirea plimbându-se pe străzile din São Paulo.

Dacă piesa ”Fuh you” intriga publicul prin mesajul ei și schimbarea destul de radicală de sound, nici single-ul ”Back In Brazil” nu se lasă mai prejos, tatonând stilul modern care se pare că a prins destul de bine la public. Pe aceasta nouă piesă, vocea lui Paul McCartney seamănă izbitor cu cea a lui Sting, chiar și direcția muzicală bătând parcă în aria de confort a fostului membru The Police.

”Back In Brazil” se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul a fost lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”. McCartney va promova piesele de pe albumul ”Egypt Station” în cadrul unei serii de concerte ce vor avea loc în UK, în luna decembrie. Mini-turneul se va desfășura sub titulatura ”Freshen Up” (”Reîmprospătat”).

”Am împrospătat show-ul de la ultimele noastre concerte și suntem (McCartney și trupa sa) entuziasmați să cântăm câteva din piesele noi alături de favoritele publicului”, a declarat artistul.