Mariah Carey face senzaţie în noul videoclip GTFO

Mariah Carey face senzaţie în noul videoclip "GTFO", defilând în lenjerie intimă în vreme ce cântă despre despărţire şi trădare. Aceasta este o baladă R&B suavă, cu un clip incendiar şi aproape NSFW, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Acest single atmosferic este extras de pe viitorul LP al artistei, cel cu numărul 15 în cariera sa bogată. Ca într-un episod clasic din "Sex and the City", Mariah Carey bea un pahar cu vin, îşi pregăteşte o baie cu spumă şi meditează asupra relaţiilor sale. Cu o voce suavă şi feminină, artista cântă pe "GTFO" despre momentul acela când el trebuie să plece definitiv din apartamentul iubitei, de voie sau de nevoie.

Refrenul este cât se poate de explicativ. Pe fundal se aude un instrumental cu clape leneşe, un mic snare şi bas tipic de R&B, cu influenţe tropicale. Acel beat a fost creat de Nineteen85, cunoscut pentru colaborările cu Drake. Mariah cântă despre despărţirea asumată, fără furie şi regrete, pur şi simplu o ruptură curată şi o nouă foaie albă de umplut.

Noul disc pregătit de Mariah Carey va sosi până la finalul anului şi va include colaborări cu Drake şi Daniel Cesar. Principalul single promoţional de pe LP, "With You" va debuta pe 5 octombrie. Artista nu a anunţat încă un titlu pentru album sau o dată de lansare. Au trecut 4 ani de la ultimul relese, "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse". Vocea de aur a Americii se pregăteşte de un turneu în Asia în octombrie şi noiembrie.

De ceva vreme lucrează la un serial dramatic inspirat de viaţă sa şi produs de reţeaua Starz. Personajul central este o tânără de 16 ani care vrea să fie un superstar muzical, iar povestea vieţii sale este inspirată de Mariah. "GTFO" este primul single al artistei de la despărţirea sa cu tam tam de miliardarul James Packer. Cei doi se logodeau în ianuarie 2016, dar povestea de dragoste se încheia în toamna acelui an.

Tabloidele au scris că riftul dintre cei doi a fost adâncit de cheltuielile extravagante ale cântăreţei şi de lupta sa cu bipolaritatea. În noiembrie 2017 Packer i-a plătit lui Mariah multe milioane de dolari după ce a pierdut un proces legat de "inconvenienţe din cadrul relaţiei".