Lady Gaga a lansat un nou videoclip ”Look What I Found”

Povestea inspirațională prezentată în filmul ”A Star Is Born” prinde contur cu o nouă piesă interpretată de Lady Gaga și inclusă pe coloana sonoră a peliculei. Single-ul se numește ”Look What I Found” și este o piesă cu un sound mai modern, comparativ cu balada ”Shallow”.

”Look What I Found” este compusă de Lady Gaga împreună cu Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul "DJWS" Blair , Lukas Nelson și Aaron Raitiere. Ca și single-ul anterior, ”Shallow”, noua melodie este acompaniată de un videoclip cu imagini din pelicula ”A Star Is Born”. O vedem pe Gaga alături de Bradley Cooper într-un restaurant. Ally, personajul interpretat de artistă în film, își notează versurile noii sale piese într-un carnețel, pentru a nu le uita, în vreme ce Jackson Maine, personajul interpretat de Bradley, îi vede sclipirea de geniu.

Pelicula "A Star Is Born", în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.

”Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește “A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga fanilor din online.

Rolul femeii ambițioase care încearcă să-și croiască un drum în industria muzicală a fost prezentat, de-a lungul anilor, în mai multe pelicule, fiind jucat anterior de Janet Gaynor (1937), Judy Garland (1954) și Barbra Streisand (1976).