Iunona Savciuc, Dj-ița din Moldova a fost diagnosticată cu cancer

Iunona Savciuc, Dj-ița din Moldova cu numele de scenă Iunna Barbie, a fost diagnosticată cu cancer. Prietenii acesteia au lansat o campanie de ajutor.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, tânăra confirmă noutatea tristă, simțindu-se totodată plină de speranță. Totuși, spune Iunona, fără ajutorul celor din jur, nu va reuși să lupte cu boala, deoarece tratamentul pe care trebuie să îl urmeze este foarte costisitor, transmite unica.md.

" Fiecare crede că acest lucru nu se poate întâmpla cu mine! Mulți dintre voi ați aflat vestea… Să spun că mi-e teamă, ar însemna să nu spun nimic … Și credeti-mă, în ultimul rând, aș fi vrut să împărtășesc această veste cu toată lumea și să vă cer ajutor …Dar fără voi nu pot! Și pentru mine este foarte important să îmi dau seama că cancerul nu este o rușine … în cazul meu, a fost transmis genetic, și nu l-am putut influența în nici un fel. Dar pot să îl influențez, eliminându-l. Am un drum greu de parcurs, pe care îl voi trece cu siguranță! Cred în medicină, dar din păcate nu în Moldova. Nu vreau să-mi transform pagina într-un loc de plâns, din când în când o să scriu despre cum merge totul, dar nu întotdeauna). Poate voi scrie o poveste sau chiar un videoclip despre cum a fost pentru mine, dar în timp merg la muncă, lucrez!”, a scris Iunna, pe facebook, aducând mulțumiri tuturor celor care o susțin moral și financiar.

Donațiile pot fi făcute aici:

Numărul cardului: 5574 8400 1084 8921
Iunona Savciuc
MD96ML0000002259A6716522
BIC MOLDMD2X, cod fiscal 2002088005362

https://www.paypal.me/iunona

source:unica.md
2