Elianne, alături de Connect-R, lansează prima piesă - “Mă bate inima”

Elianne, semifinalista celui de-al doilea sezon “Vocea României”, lansează prima piesă din carieră alături de Connect-R. “Mă bate inima” este o piesă pop cu influențe reggae și îmbină versurile jucăușe cu imaginile poveștii create de regizorul clipului, Ionuț Trandafir.

Single-ul ”Mă bate inima”  este compus de Elianne împreună cu Ștefan Mihalache (Connect-R), Tudor Fornea (Tuan) și Niculae Robert (Any1), iar producția piesei a fost realizată de Tuan Records.

"“Mă bate inima” este o piesă personală, care a luat naștere după un duș rece, într-o seară de vară. Am avut refrenul ăsta în cap vreo 2-3 săptămani, până să am curajul să îl arăt producătorilor mei, Tuan și Any1. Lor le-a plăcut ideea piesei, am intrat în studio să o producem împreună și am terminat-o într-o zi, pentru că toți eram în același vibe. Este prima piesă în română pentru care am făcut și muzica și versurile. Este foarte important pentru mine să am ca single de debut o piesă care să mă reprezinte 100%, pentru ca oamenii să își poată da seama cine este Elianne”, declară artista.

După ce artista a găsit rețeta pentru primul ei single, a ajuns la Connect-R în studio, iar chimia muzicală dintre cei doi s-a înfiripat de la prima ascultare.

“La filmări, cel mai important a fost vibe-ul și că ne-am distrat, a fost clean și a mers foarte repede”, adaugă Elianne.

Fostă concurentă a show-ului TV Vocea României în echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie) și-a găsit inspirația în muzică încă de mică. La finalul anului trecut, producătorul Tuan a colaborat cu Elianne pentru single-ul și videoclipul “Ce mi-ai făcut!?”.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.