Cheryl Cole a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Love Made Me Do It”

Cheryl Cole se justifică în fața publicului pentru relațiile sale încheiate prost cu o piesă intitulată sugestiv ”Love Made Me Do It”. Artista ne mărturisește că a greșit, dar nu la fel de mult ca foștii ei iubiți și soți.

Mergând pe exemplul Arianei Grande, care a lansat recent piesa ”Thank you, next”, Cheryl ne povestește despre foștii ei iubiți și soți în versurile noului single ”Love Made Me Do It”. Piesa pare a fi o încercare de justificare în fața publicului care i-a urmărit viața intimă citind tabloide.

Fără a da nume, artista britanică în vârstă de 35 de ani face referire în versurile noului ei single la relațiile sale cu fostul iubit Liam Payne - cu care are un copil, și foștii soți Ashley Cole și Jean-Bernard Fernandez-Versini. ”Oh my god, I’m such a sucker / I fall in love with every f*cker”, spune Cheryl, mărturisind publicului că toate aceste decizii proaste au fost luate cu inima, îndrăgostindu-se de fiecare dintre foștii ei parteneri.

”Love Made Me Do It” este primul single al lui Cheryl de la albumul din 2014, ”Only Human”. Acest disc a fost apreciat de publicul englez, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Metarialul a inclus piesa "Crazy Stupid Love", cu Tinie Tempah, ajunsă hit în Marea Britanie.

Cheryl Cole este fostă membră a grupului Girls Aloud. Artista și-a început cariera solo în 2009, de atunci lansând patru materiale de studio: ”3 Words” (2009), ”Messy Little Raindrops” (2010), ”A Million Lights” (2012) și ”Only Human” (2014). În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca "Fight for This Love", "Promise This" și "Call My Name".