10 prietenii din lumea vedetelor care rezistă de ani buni

Cândva, starurile din muzică și din lumea filmului legau pritenii trainice, care fascinau publicul și marcau deceniile trecute. Prieteniile din lumea vedetelor sunt mai rare azi, dar tocmai de aceea sunt speciale și oferă povești frumoase.

Faptul că Marilyn Manson și Johnny Depp au aceleași tatuaje, iar Ed Sheeran a stat în casa de pe plajă a actriței Courtney Cox, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care starurile le au în comun. Chiar dacă sunt foarte ocupate și de multe ori se află într-o competiție acerbă, vedetele leagă prietenii frumoase și neașteptat de strânse. Bright Side ne oferă 10 exemple.

Kate Hudson și Jennifer Aniston

Cele două actrițe sunt atât de bune prietene, încât Jennifer și-a permis s-o ciupească de fund pe Kate în fața hotelului The Beverly Hilton. În plus, Kate a fost printre puținii invitați cărora li s-a permis să posteze imagini de la petrecerea dată de Jennifer Aniston când a împlinit 50 de ani, scrie eva.ro.

Jennifer Lawrence și Emma Stone

Cele două actrițe s-au cunoscut prin intermediul prietenului lor comun Woody Harrelson și au ținut legătura online până când s-au întâlnit față în față prima oară. Acum Jennifer și Emma apar împreună în poze, se vizitează, călătoresc și iau masa împreună și cu alte celebrități, precum Adele.

Miley Cyrus și Kelly Osbourne

Miley și Kelly s-au împrietenit la filmările pentru "So Undercover", apoi au devenit foarte apropiate.

Johnny Depp și Marilyn Manson

Manson și Depp sunt amici buni și îi leagă multe lucruri. Marilyn e nașul de botez al fiicei actorului, Lily-Rose. Rockerul vine des la premierele filmelor lui Depp, iar acesta participă la concertele lui Manson. În plus, au tatuaje asemănătoare care se potrivesc.

Kris Jenner și Jennifer Lawrence

În ciuda diferenței de vârstă, Kris și Jennifer se distrează de minune când se întâlnesc, iar prietenia lor este plină de episoade amuzante. Le place să se dea în spectacol în fața camerei foto și își fac diverse farse - odată, când Kris i-a spus prietenei sale că își dorește să primească un Porsche de Crăciun, actrița i-a făcut unul cadou, dar de jucărie.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio

Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru marele lor succes, "Titanic", și mulți fani îi vedeau împreună și în viața reală. N-au devenit iubiți, ci prieteni foarte buni. Leo a spus despre Kate că este cea mai bună actriță a generației sale.

Ed Sheeran și Courteney Cox

Ed și Courteney sunt prieteni la cataramă. Cântărețul și compozitorul a stat o vreme în casa de pe plajă a actriței. "N-am plătit chirie și îmi făceam doar patul și ceaiul", a povestit artistul despre acea perioadă. Ed a jucat și rolul lui Cupidon și i-a făcut cunoștință actriței cu Johnny McDaid. Le-ar fi cântat cu drag la nuntă, dar, din păcate, cei doi s-au despărțit.

Selena Gomez și Jennifer Aniston

Selena este admiratoarea actriței de când avea opt ani. Când s-au întâlnit prima dată, Selena era foarte emoționată, dar au devenit prietene bune, iar Aniston a susținut-o mereu, ajutând-o cu cele mai bune sfaturi. Cântăreața a spus despre Jennifer că este cea mai bună persoană din lume.

James McAvoy și Michael Fassbender

Amici la cataramă, James și Michael au și jucat împreună în filme. Prietenia lor a început în 2011, la filmările pentru "X-Men: First Class". Sunt atât de apropiați, încât fanii spun în glumă că le stă bine împreună, ceea ce îi amuză teribil.

Snoop Dogg și Martha Stewart

Ce șanse erau ca doi oameni atât de diferiți să se împrietenească? Și totuși, cei doi se cunosc de mai bine de zece ani, de când s-au întâlnit prima oară, în emisiunea "The Martha Stewart Show". În 2016, ei au lansat și prima emisiune de gătit. Snoop Dogg o adoră pe Martha: "N-am întâlnit pe cineva ca ea. Când ne întâlnim, e o combinație de dragoste, liniște și armonie", a mărturisit rapperul.

source:Eva.ro
0