Un nou aquacity se va deschide curând în Chișinău - VARA VARA

Publicat: 17 mai 2022

aquapark chisinau

Un nou aquacity se va deschide în capitală - VARA VARA, care va fi amplasat pe strada Mihail Sadoveanu 42/2, la periferia sectorului Ciocana.

Acesta va fi cel mai mare din întreaga țară, cu o suprafață de circa 40.000 m2, cu unul dintre cele mai mari bazine pentru copii din întreaga Europa și cu o piste de 1,5 km, construite la cele mai înalte standarde 
de siguranță, de liderul mondial pe segmentul parcurilor de distracție cu apă - POLIN WATERPARKS. Proiectul promite a fi unic în felul său - un adevărat oraș al divertismentului.

vara vara aquacity aquapark chisinau

Cei mai mici vizitatori se vor bucura de o zonă de agrement cu 13 tobogane și 7 atracții de divertisment, iar copiii mai mari vor fi captivați de activitățile unui complex de joacă cu 5 tobogane, tunuri cu apă și o găleată uriașă răsturnată.

Pe teritoriul acestui aquacity vei putea savura bucate cu specific asiatic, european și bucătărie grecească, fast-food și bar. Pentru cei care preferă intimitatea, există corturi VIP separate și o sală pentru celebrări. Tot pe teritoriul Aquacity, poți comanda delicii gastronomice dintr-un meniu special pentru copii. 


Locația va fi oficial deschisă pe data de 2 iunie a anului curent, însă cu o zi înainte de deschiderea oficială, la VARA VARA va avea loc prima ediție a festivalului pentru copii "Kids Fest".
Programul evenimentului și bilete online aici.

source:Afisha.md
0