SunStroke Project au prezentat un nou clip plin de soare

Luni, pe 16 octombrie, în clubul-karaoke din capitală Vox a avut loc prezentarea noului videoclip al renumitei formații muzicale moldovenești SunStroke Project. Finaliștii Eurovision 2017 au prezentat oaspeților noul său clip pentru cântecul “Sun Gets Down”.

Prezentarea s-a petrecut într-o atmosferă destinsă și plină de interes pentru video. Sala clubului a fost plină de prieteni ai formației și de cei care au ajutat în procesul filmării clipului și au susținut membrii SunStroke Project. Pe lângă aceștia, au mai venit să facă cunoștință cu noul video mulți colegi ai formației – staruri ai show-businessului moldovenesc. Bineînțeles că o asemenea întâlnire nu a putut să nu stârnească interesul presei mondene. 

Videoclipul a fost regizat de Veaceslav Sîrbu, iar eroina principală a istoriei desfășurate pe ecrane a devenit deținătoarea titlului Miss Moldova 2016 – Daniela Marin. Cuvintele cântecului au fost scrise de Mihail Cebotarenco.

Filmările clipului pentru cântecul “Sun Gets Down” au avut loc în București. Toate decorațiile și costumele utilizate în clip au fost efectuate de costumieri și decoratori special pentru formația SunStroke Project.

Menționăm, că în data de 14 noiembrie formația SunStroke Project va petrece un concert solo în Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Împreună cu finaliștii Eurovision 2017, pe scenă vor urca participanții concursului din partea Armeniei, Azerbaidjanului, României, Muntenegru, Spaniei, Suediei, Norvegiei și Elveției.

source:Afisha.md
0