Relaxați-vă corpul și sufletul la campingul „Purcari Wine Run”

Cât de des reușiți să ieșiți în afara orașului, ca să petreceți timpul la natură? Nu pe o oră sau două, cu o companie zgomotoasă de prieteni, la un frigărui, ci cu cortul, ca să petreceți toată noaptea lângă rug, departe de zgomotul orașului?

Dacă nu prea des, atunci, trebuie să rezolvăm asta. Veniți la „Purcari Wine Run” și rămâneți peste noapte în zona de camping „Chateau Purcari”. 

Anul acesta, cursa de alergare de tip trail de 10 km „Purcari Wine Run” va avea loc pe 24 august. Acest eveniment sportiv neobișnuit atrage anual sute de amatori ai unui stil de viață activ, care combină traseele turistice unice și sportul.

„Purcari Wine Run” se deosebește prin faptul că de-a lungul traseului, participanții se pot opri la pit-stopuri, unde pot gusta din cele mai bune soiuri de vinuri moldovenești și fructe autohtone. Cursa oferă sportivilor posibilitatea de a gusta Moldova, de a dezvălui secretul tradițiilor sale uimitoare și al ospitalității fabuloase.

În plus, la „Purcari Wine Run” predomină o atmosferă festivă unică, de care nu veți dori să vă despărțiți. Nici nu veți fi nevoiți să o faceți, pentru că Sâmbătă, 24 august, toți doritorii vor putea rămâne peste noapte în zona de camping de pe teritoriul „Chateau Purcari” și participa la tradiționala „Mămăliga Party”. Pentru aceasta, trebuie să rezervați un loc, să luați un cort și un grup de prieteni buni cu dvs. Costul unui loc de camping este de 100 de lei.

Înregistrarea deja este deschisă. La cursa „Purcari Wine Run” poate participa orice doritor. Iar cei, care pur și simplu doresc să-i susțină pe cei dragi sau preferă întrecerile vinicole de divertisment, au posibilitatea să achiziționeze un pachet de participare, care include doar degustarea – „Wine Tasting”.

Dacă nu aveți transport personal, pe site-ul purcari.winerun.md puteți rezerva și achita un loc în autobuz.

Atenție! Pachetul de camping nu include cortul, degustarea, transportul și participarea la cursă. Pentru aceste opțiuni există o taxă și o înregistrare separată.

source:Afisha.md
0