Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Evenimente pentru toată familia în acest weekend

Publicat: 18 martie 2022

Primăvara este din ce în ce mai aproape. Timpul frumos din ultimele zile a motivat pe fiecare dintre noi să își planifice un weekend cât mai divers în activități. Echipa Afisha.md, de asemenea, vine cu câteva recomandări care vă pot crea weekend-ul perfect. 

Sâmbătă 

Batman (RU)

Synopsis: Intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să arate ca un infractor. Totul va converge către o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

Filmul este difuzat la Cinematograful Cineplex din Chișinău, în limba rusă. Pentru detalii despre program și procurarea biletelor online, accesați următorul link.


Escapada realității, class-concert.

Special Actor's Studio prezintă un spectacol îndrăzneț, un joc care schimbă cu o viteză neașteptată cursul lucrurilor. Un art-performance care sparge tiparele la propriu!

Evenimentul are loc la Special Actor's Studio. Bilete online puteți procura aici.


Pasiunea Maddalenei
PreviewImage

Maddalena este o poveste care se întoarce la mitul antic al unei femei posedate de dragoste pasională și care aduce moartea...

Eroii arhetipali care au trecut prin pietrele de moară ale timpului, într-un mod uimitor, devin o imagine în oglindă a ceea ce se întâmplă în mintea contemporanilor lor. Posedând o energie extraordinară a unei personalități strălucitoare, ea este capabilă să trezească iubirea, invidia, închinarea și ura.

Spectacolul are loc la Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov. Bilete online puteți procura aici.


Duminica

Nunta lui Figaro
PreviewImage
“La nozze di Figaro” este denumirea originală a acestei minunate piese scrise de Wolfgang Amadeus Mozart, acțiunea căreia are loc la Sevilla, în secolul al optsprezecelea. Aceasta este o comedie cu muzică glorioasă care este considerată astăzi una dintre cele mai reușite piese comice scrise din toate timpurile.

Opera are loc la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". Biletele online pot fi procurate aici.


Uncharted (RU)

Synopsis: Un descendent al exploratorului Sir Francis Drake descoperă locația legendarului El Dorado. Cu ajutorul mentorului său și al unui jurnalist ambițios care încearcă să-i descopere secretele în timp ce supraviețuitește pe o insulă plină de pirați, mercenari și un inamic misterios.

Filmul este difuzat la Cinematograful Cineplex din Chișinău, în limba rusă. Pentru detalii despre program și procurarea biletelor online, accesați următorul link.


Cerere în căsătorie
PreviewImage
Spectacolul are la bază două dintre piesele într-un act ale marelui dramaturg rus Anton P. Cehov: „Ursul” şi „Cerere în căsătorie”. Regizorul Sandu Grecu a structurat această lucrare scenică de o asemenea manieră încât cele două piese formează un tot întreg, converg spre aceeaşi idee artistică, se completează şi se îmbogăţesc reciproc.

Spectacolul are loc la Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale". Biletele online pot fi procurate aici.


50/50 Kids Party Neon Time

Teatrul Radical în colaborare cu Afisha.md organizează o petrecere 50/50, ce ar însemna că 50% de bilete vor fi donate copiilor refugiaţi din Ucraina!
Copiii trebuie să trăiască într-o lume a frumuseţii, jocurilor, basmelor, muzicii, desenului, imaginaţiei, creativităţii!
Neon Time a creat o atmosferă perfectă pentru copii! La petrecere fiecare se va întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul PICTORULUI sau de sine stătător.

Evenimentul are loc la Teatrul Radical. Biletele online pot fi procurate aici.


Dacă țiau plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi. 


source:Afisha.md
0