Nunta lui Figaro - operă în patru acte

PreviewImage

"Nunta lui Figaro", operă în operă în patru acte de Wolfgang Amadeus Mozart. Chișinău, Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" Duminică, 20 martie, ora 17:00

“La nozze di Figaro” este denumirea originală a acestei minunate piese scrise de Wolfgang Amadeus Mozart, acțiunea căreia are loc la Sevilla, în secolul al optsprezecelea.

Aceasta este o comedie cu muzică glorioasă care este considerată astăzi una dintre cele mai reușite piese comice scrise din toate timpurile.

Cu cât mai aproape este ziua nunții lui Figaro cu minunata Susanna, cu atât se observă mai bine că stăpânul acestora, contele Almaviva dorește extrem de mult să o obțină pe Susanna pâna a avea loc serbarea celor doi.

Susanna, împreună cu Figaro și contesa, pun la cale un plan al cărui scop este demascarea lui Almaviva, oferindu-i acestuia o lecție de fidelitate.

Însă în planurile acestora intervine Cherubino, și astfel, relațiile ambelor perechi se schimbă radical și trec prin multiple încurcături, care duc la un deznodământ imprevizibil.

Atenție: Piesa este prezentată în limba italiană, cu subtitrări în română.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
100 - 250 Lei
022 896 499