Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți

PreviewImage

Compania DIPLOM invită toți traducătorii autorizați și neautorizați să participe la seminarul "Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți. Pentru cine și pentru ce și cât? ". Acest seminar este programat să coincidă cu o dată semnificativă între toți traducătorii, și anume cu Ziua Traducătorului.

Nu este niciun secret pentru nimeni că trăim în era globalizării. Cu toate acestea, atât managementul financiar, cât și impozitarea variază în întreaga lume. De aceea, mulți traducători se confruntă foarte des cu probleme serioase, legate, pe de o parte, de nevoia de a lucra cu birourile de traduceri, pe de altă parte, ținând cont de particularitățile angajării oficiale și de impozitare atunci când lucrează de la distanță.

Și în astfel de situații, principala problemă este executarea corectă a contractului de muncă cu traducători autorizați și neautorizați, completarea declarațiilor fiscale și impozitarea lucrărilor efectuate de traducători?

Seminarul nostru se bazează atât pe legislația Republicii Moldova, Codurile fiscale și de Muncă, cât și pe cunoștințele și experiența vorbitorului invitat.

Participanții vor avea ocazia unică de a înțelege particularitățile ocupării forței de muncă oficiale și plata muncii este anume meseria lor, de asemenea vor avea ocazia de a-și dezvolta propriile abilități pentru a-și organiza procesul de lucru. De asemenea, tuturor participanților îi vor aștepta surprize plăcute.

La sfârșitul seminarului, speakerul nostru va fi bucuros să răspundă la toate întrebările participanților.

Detalii seminar: Seminarul va avea loc sâmbătă, 29 septembrie 2018, în clădirea Bibliotecii B.P. Hasdeu (or.Chișinău, bd.Ștefan cel Mare, 148).
Începutul înregistrării: 09-30.
Durata: 1,5 ore.
Formatul seminarului: discursul vorbitorului, răspunsurile la întrebări. Seminarul se va desfășura în limba română.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 148
+37322261127
 | +37379261127
Intrarea liberă