Team Glodiator Mud Race 2024

PreviewImage

Bine ați venit în lumea Glodiator Mud Race! Aplauzele puternice, distracția nebună și aventurile de neuitat se vor întoarce în anul următor, în cadrul evenimentului unic Glodiator Mud Race! Suntem încântați să anunțăm deschiderea înregistrărilor pentru cel mai strălucitor, umed și ,,murdar" eveniment al anului 2024!

Acest an a fost plin de provocări extreme, râsete și noroi. Am văzut fețele voastre fericite de bucurie în timp ce depășeați fiecare obstacol. Și, suntem mândri să declarăm că vom continua această minunată tradiție!

Vara anului 2024 va fi și mai palpitantă, cu o varietate mai mare de obstacole, mai multă distracție și mai multă adrenalină. Imaginați-vă mai multe gropi cu apă, mai mult zgomot, mai mult noroi și o atmosferă și mai pozitivă! Acesta este un eveniment pe care nu-l puteți rata!

Și iată cea mai captivantă veste: deschidem înscrierile la un preț super redus! Dorim ca fiecare din voi să participe la Glodiator Mud Race .. Așa că nu ratați ocazia de a deveni parte a acestui eveniment unic!

Chișinău, str. Schinoasa,
6 Iulie - 09:00
1500 MDL