Concert Kovacs în Moldova

PreviewImage

Una dintre cele mai misterioase și extraordinare cântărețe de muzică soul ai secolului XXI, Kovacs va susține un concert în Moldova pe 18 mai.

Cariera artistei Kovacs a început cu doar 10 ani în urmă. În scurt timp fata a reușit să cucerească mai multe țări, iar cântecele ei au pătruns în topurile europene. Lumea a cunoscut numele Kovacs în 2014, când și-a lansat EP-ul de debut „My Love”. Atunci muzica ei a tunat în toată Europa. Un an mai târziu Kovacs a plecat în primul său turneu, iar peste doi ani a fost declarată câștigătoarea Premiului European Border Breakers. Drama este punctul forte ai acestei artiste unice.

Kovacs e incredibil de emoționată și cântând pare să hipnotizeze publicul, transformând fiecare dintre concertele sale într-un adevărat spectacol „Interpretând fiecare melodie, sunt în emoția ei, în istoria ei. Pentru mine, aceasta este terapie. Nu contează pentru mine dacă cânt în fața a trei spectatori, în fața a optzeci de mii sau în fața a o mie – este același lucru”, spune interpreta.

Vocea misterioasă a lui Kovacs este adesea pusă la egalitate cu legendele muzicii Billie Holiday, Amy Winehouse și Janis Joplin. Kovacs însăși notează că a învățat de la ei nu numai să cânte, ci și o viziune specială asupra lumii – să vadă frumosul în tragic și să le spună oamenilor despre asta.

Este atât de versatilă încât la doar câțiva ani de la începutul carierei, a primit un contract cu agenția de modeling Viva Paris. Dar principalul lucru pentru un artist este muzica. Kovacs a scris deja peste 50 de cântece, dar nu toate au văzut lumina zilei.

„Pentru mine, un album este ca o poveste, ca o carte a vieții. Așa că fiecare melodie pe care am pus-o pe album trebuie să se potrivească cu povestea generală. Cred că fiecare melodie are locul său unic. Așa că uneori nu este ușor să renunți la ceva pe care îl experimentezi. Dar cumva vine de la sine – înțelegi sigur că o piesă trebuie să fie pe album. Apoi, pe măsură ce colectezi piesă după piesă, totul crește și mai mult. Și așa mai departe până când se strâng suficiente cântece”, notează artista.

Melodiile lui Kovacs nu sunt hituri, sunt povești mari care sunt de înțeles de toată lumea și rezonează în sufletul oamenilor, motiv pentru care sunt iubiți. Acestea sunt povești sincere și adesea triste, dar despre viața, în care tragicul și frumosul există într-o simbioză inextricabilă. Piesele ei sunt atât de apropiate încât multe dintre ele au devenit coloane sonore pentru filme și seriale TV din diferite țări – „My Love” a devenit tema principală a serialului „Содержанки” (2019), iar „You again” a devenit coloana sonoră a filmului german „Dem Horizont so nah” (2019).

Kovacs a cântat cu Metropole Orkest, orchestra câștigătoare de mai multe premii Grammy și a lansat cu ea mai multe colaborări. Un alt duet strălucitor este cu Till Lindemann. În 2023, au lansat piesa „Child Of Sin”, care a devenit cântec de titlu a albumului cu același nume. În videoclip, Lindemann a apărut într-o imagine lirică neobișnuită, iar Kovacs a numit piesa ca fiind foarte personală, deoarece a ridicat subiectul abuzului cu care s-a confruntat.

Concertul Kovacs va avea loc la Arena Chișinău. Biletele vor fi puse în vânzare pe afisha.md pe 4 martie.

  • Partener General: Grand Premium SRL - importatorul brandurilor premium chinezești IM Motors și Avatr în Moldova.
  • Parteneri: Zbor.md, Flyone, Cineplex, Marts Fitness, Sonaris, Afisha.md
  • Parteneri media: Point.md, Știri.md

Planul sălii:

Una dintre cele mai misterioase și extraordinare cântărețe de muzică soul ai secolului XXI, Kovacs va susține un concert în Moldova pe 18 mai.

Parter Lounge Zone - spațiu de dans cu un bar, care are niște mobilier prin părți,  iar punctul culminant este un podium scenic de înălțime mică și absența unei bariere între public și artist. 

IMPORTANT! Parter Lounge Zone este o zona fără locuri rezervate. Locurile pe scaune sunt disponibile într-un număr limitat și reprezintă un bonus gratuit. 

Prețul unui bilet - 400 MDL.

Pentru cei, care doresc locuri specifice - sunt tribunele de la etajul doi: 205,209 - 600 MDL; 206,208 - 800 MDL; 207 - 1000 MDL. 

Spectatorii din tribune / locurile VIP au dreptul să fie în  Parter Lounge Zone, să folosească barul, fără a părăsi spațiul de concert.

Și desigur, locurile VIP: Acces PRIORITAR, bar, ospătari și toalete disponibile la etaj. 

Prețul unui bilet este de 1200 MDL; acestea pot fi achiziționate doar direct de la organizator - Suhih Production   +373 76 59 68 67.

La aceste prețuri sunt disponibile  200 bilete în Parter Lounge Zone și 200 pentru tribune\ VIP. După epuizarea acestui număr, prețul se va schimba.

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
18 Mai - 19:00
+373 22 896 499
400 - 1000 MDL