Би-2 cu orchestră simfonică

PreviewImage

 După cum deja știți, pe 14 octombrie 2024 va avea loc un concert special al trupei «Би-2», însoțită de o orchestră simfonică, și dorim să ne bucurăm publicul cu o ofertă limitată. Dar să o luăm pe rând.

14 octombrie este o zi deosebită și festivă pentru Chișinău, așa că îndemnăm publicul să susțină ideea noastră și să se îmbrace în stil SEMI FORMAL sau Creative Black Tie. Și nu întâmplător.

După ce vor trece de TICKET CONTROL, oaspeții vor avea ocazia să treacă pe covorul roșu, iar fotograful va fi bucuros să imortalizeze acest moment. Înainte de intrarea în Chișinău Arena, va fi organizată o zonă de bar.

Începând cu 8 aprilie 2024, vor fi puse în vânzare vouchere speciale PRESALE TICKET la prețul de 100 MDL pentru concertul trupei "Би-2" cu orchestră simfonică din Chișinău. Aceste vouchere vă vor asigura posibilitatea garantată de a achiziționa bilete la eveniment la prețurile inițiale, achitând doar diferența. Numărul acestor vouchere este limitat. 

Între 1 și 9 iunie, doar posesorii de PRESALE TICKET vor putea achiziționa exclusiv bilete în zona dorită la prețurile inițiale. La data de 10 iunie, prețurile biletelor se vor schimba. 

Urmați anunțurile și nu ratați șansa de a participa la acest eveniment captivant!

Biletele în zona VIP pot fi achiziționate fie individual, fie cumpărând întreaga lojă. În fiecare lojă VIP există un număr diferit de locuri (de la 6 la 24).

Biletele pot fi achiziționate direct de la organizatorul evenimentului, sunând la numărul de telefon +373-79-11-99-88.

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
14 Octombrie - 18:00
+373 22 896 499
100 MDL