Пасхальные Свечи

PreviewImage

Pentru a anticipa această zi luminoasă, vă invităm să luați parte la un curs de măiestrie privind fabricarea lumânărilor din ceară pe 26 aprilie, la ora 18:00.

Ne apropiem de sărbătoarea principală - Paștele. Unul dintre cele mai importante atribute ale Paștelui este lumânarea. Aceasta simbolizează viața și lumina. Încă din cele mai vechi timpuri, focul a fost onorat de strămoși. Se credea că focul lumânării curăță și vindecă sufletul uman.

Pentru a face fiecare lumânare unică, specială, ne vom juca cu formele, vom umple lumânările cu uleiuri esențiale și ierburi parfumate, vom decora, vom decora cu ceară colorată, panglici, dantelă.

Originale, ecologice, cu aromă naturală de miere - aceste lumânări vă vor ajuta să experimentați o mare satisfacție din munca dumneavoastră. Ele vor fi o decorare specială a casei dvs. Și dacă vă amintiți că tot ceea ce este făcut cu dragoste are putere de protecție, ele vor deveni o amuletă puternică și pentru dvs. și familia dvs.

Ca amintire de la master class veți lua cu voi 3 lumânări parfumate care vă vor umple casa de confort sau vor deveni un cadou cald pentru o persoană dragă.

Chisinau, str. Pușkin , 12
400 MDL
+373 22 896 499