Află cine sunt primii jurați care vin la World of Dance Moldova!


Publicat: 6 martie 2024

World of Dance Moldova, cel mai mare eveniment din comunitatea internațională a dansului va avea loc pe 30 martie la Arena Chișinău. Evenimentul adună o echipă de jurați internaționali care aduc un suflu nou de experiență și recunoaștere pe harta mondială a dansului. Află mai multe despre cine sunt Dinipiri Etebu și Mihai Petrini, primii jurați anunțați ai World of Dance Moldova.

Dinipiri  Etebu este unul bine cunoscut bazat în Germania, pentru care numele a devenit cartea sa de vizită ca dansator, cântăreț și actor. El este un dansator ce stăpânește cu ușurință diferite stiluri de dans, cum ar fi Modern, Contemporary, Afro Dance și lista continuă. În plus, este cântăreț și actor. Și-a lăsat amprenta în calitate de câștigător al campionatelor IDO all style battle și  HipHop Solo atât la nivel e european, cât și internațional; câștigător al Dutch Open, German Cup, Soulplex Battle, World of Dance, World Dance Sports and Games (Taiwan) și finalist la show televizat Got To Dance Germany ș.a. Experiența și spiritul creativ i-au adus roluri în producția „Lion King” Hamburg în calitate de cântăreț, dar și roluri principale precum Banzai și Mufasa.

Mihai Petrini e dansator profesionist, actor și coregraf din România. A explorat și practicat diverse stiluri de dans precum Hip Hop (Popping, Locking, House, Waackin’, Hip Hop) dezvoltând propriul stil coregrafic. Mihai este remarcat prin palmaresul de proiecte din care a făcut parte în calitate de coregraf/instructor precum DansFabrika Istanbul, Central Studio Cairo ’20; dansator/Coregraf pentru Istanbul Team la evenimetul Nike All Star Awards în Utrecht și YouTube Pulse Istanbul (DansFabrika Team). Mihai este câștigător World of Dance Romania Adult Divison (Team) 2016-2017  în calitate de dansator și câștigător locul 1 World of Dance Romania Youth Division 2017-2018 în calitate de coreograf. A dansat alături de artiști din România precum Delia, Andra, Alexandra Stan, Nicole Cherry, Carlas Dreams, Inna, Jo și lista continuă.  

Prima ediție a evenimentul regional World of Dance Moldova va avea loc pe 30 martie la Arena Chișinău. Competiția și evenimentul de comunitate adună cei mai de top dansatori regionali și internaționali pe o scenă pentru concura pentru titlul de câștigător World of Dance Moldova. Astfel, Moldova se include pentru prima dată pe harta internațională a comunității celor mai de top dansatori din lume.

Biletele online pentru acest eveniment sunt disponibile aici.

PreviewImage

Evenimentele din seria World of Dance Championship au un statut renumit ca una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de dans existente. De ani de zile, aceste competiții au animat o fuziune de stiluri între echipe de dans profesionale, pre-profesionale, la nivel de industrie și comunitare. Ediția I a World of Dance Moldova este adusă în Moldova de către Iulian Țurcanu, iar pentru prima dată cele mai sonore nume din lumea dansului autohton precum Ribac Iuri și Gluhova Svetlana-Lana, sunt unite pentru a organiza evenimentul istoric.

Echipele concurează în patru divizii, cele mai bune grupuri câștigând oportunitatea de a concura la World of Dance Finals din Statele Unite. Cele patru divizii includ Junior Team Division, Team Division, Junior Division și Upper Division. Toți participanții sunt invitați să se exprime pe scena mondială la extravaganța de la sfârșitul anului, paralelă cu niciun alt eveniment. Evenimentul va dura o zi, iar participanții vor fi jurizați de dansatori de top din Europa, dar și internațional.

Înregistrările echipelor la World of Dance Moldova se poate face AICI. Alăturați-vă nouă pentru competițiile regionale care celebrează creativitatea fără limite, fără limitări. Susținătorii și fanii fascinantei lumi a dansului sunt invitați să simtă din plin experiența vibrantă și captivantă a libertății de mișcare la cote maxime.

Înființată în 2008, World of Dance Championship Series a crescut de la un singur eveniment din Los Angeles, într-o competiție apreciată la nivel internațional, prezentând cele mai excepționale echipe de dans de pe tot globul. Printe cele mai sonore nume ce au pășit și fost recunoscuți în comunitatea World of Dance sunt Les Twins, Royal Family și mulți alții.

источник:Afisha.md
0