WORLD OF DANCE MOLDOVA

PreviewImage

World of Dance Moldova - evenimentul senzație în lumea dansului internațional vine în Moldova!

  • Evenimentul va avea loc de la orele 09:00 pana la orele 20:00.
  • Biletele pot fii procurate fizic la casa de bilete Arena Chișinău.

Cel mai mare eveniment din comunitatea internațională a dansului debutează pe piața autohtonă, World of Dance Moldova. Evenimentul regional va avea loc pentru prima dată pe 30 martie la Arena Chișinău.

Ediția I a competiției adună cei mai de top dansatori regionali și internaționali pe o scenă pentru concura pentru titlul de câștigător World of Dance Moldova. Astfel, Moldova se include pentru prima dată pe harta internațională a comunității celor mai de top dansatori din lume.

Evenimentele din seria World of Dance Championship au un statut renumit ca una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de dans existente. De ani de zile, aceste competiții au animat o fuziune de stiluri între echipe de dans profesionale, pre-profesionale, la nivel de industrie și comunitare. Ediția I a World of Dance Moldova este adusă în Moldova de către Iulian Țurcanu, iar pentru prima dată cele mai sonore nume din lumea dansului autohton precum Ribac Iuri și Gluhova Svetlana-Lana, sunt unite pentru a organiza evenimentul istoric.

Echipele concurează în patru divizii, cele mai bune grupuri câștigând oportunitatea de a concura la World of Dance Finals din Statele Unite. Cele patru divizii includ Junior Team Division, Team Division, Junior Division și Upper Division. Toți participanții sunt invitați să se exprime pe scena mondială la extravaganța de la sfârșitul anului, paralelă cu niciun alt eveniment. Evenimentul va dura o zi, iar participanții vor fi jurizați de dansatori de top din Europa, dar și internațional.

Înregistrările echipelor la World of Dance Moldova se poate face AICI (wodmd-2024). Alăturați-vă nouă pentru competițiile regionale care celebrează creativitatea fără limite, fără limitări. Susținătorii și fanii fascinantei lumi a dansului sunt invitați să simtă din plin experiența vibrantă și captivantă a libertății de mișcare la cote maxime. 

Înființată în 2008, World of Dance Championship Series a crescut de la un singur eveniment din Los Angeles, într-o competiție apreciată la nivel internațional, prezentând cele mai excepționale echipe de dans de pe tot globul. Printe cele mai sonore nume ce au pășit și fost recunoscuți în comunitatea World of Dance sunt Les Twins, Royal Family și mulți alții

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+373 22 896 499
350 - 800 MDL