Тренинги
всё время
Ноябрь
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Кинопремьеры
В Сети появился трейлер рождественской версии "Дэдпула 2"

Что происходит
Кэти Перри назвали самой высокооплачиваемой певицей года

Что происходит
Hовые фото Хоакина Феникса в образе Джокера

Что происходит
Пэрис Хилтон разорвала помолвку с Крисом Зилкой

Что происходит
Децл выпустил злобный альбом "Неважно кто там у руля"

Android Fundamentals
26 апреля

Hello World, începând cu 26 Aprilie Tekwill Academy lansează cursul Android Fundamentals.

Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Android este în sute de milioane de dispozitive mobile în peste 190 de țări din întreaga lume. Este cea mai populară platformă, care crește rapid.  În fiecare zi un milion de utilizatori își pun în funcțiune dispozitivele Android pentru prima dată și încep să caute aplicații, jocuri și alte tipuri de conținut digital.

Android oferă o platformă de clasă mondială pentru crearea de aplicații și jocuri pentru utilizatorii de Android de pretutindeni, precum și o piață deschisă pentru a le distribui instantaneu.

Cursul începe cu o introducere în limbajul Java și urmează cu o serie de concepte de bază despre Android development. Gradual se introduc noțiuni tot mai complexe de care ai nevoie pentru a deveni un Android developer bun.

Teoria se îmbină cu practica pe tot parcursul modulelor, așadar vei avea ocazia să participi la construirea unei aplicații Android de la zero până la release build și publicarea ei pe Google Play Store. Tekwill îți pune la dispoziție și un laborator special pentru testarea aplicațiilor pe diverse dispozitive.

Pentru cine este acest curs?

- Persoane care dețin cunoștințe de Java sau alte limbaje de programare OOP cel puțin la nivel junior (ideal, mediu spre avansat);

- Developeri de aplicații mobile interesați să exploreze domeniul Android;

- Studenți, angajați și freelance-ri în domeniu


Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul aici.


Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresele de email dturcanu@ict.md saumiliev@ict.md

Дата и время:
NaN undefined NaN - NaN undefined NaN
Место:Tekwill
Билеты:5250 леев
Кинопремьеры
В Сети появился трейлер рождественской версии "Дэдпула 2"

Что происходит
Кэти Перри назвали самой высокооплачиваемой певицей года

Что происходит
Hовые фото Хоакина Феникса в образе Джокера