Restaurante

Capitoles Park

Deschis 24/7Chișinău, str. Melestiu
PlaceImage

Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat.

Situat într-un decor natural în regiunea Botanica (parcul Valea Trandafirilor) restaurantul din Chisinau “Capitoles Park” acoperă o suprafață de 3000m pătrați, iar partajarea în 3 nivele oferă o priveliște splendidă ce se deschide spre lac.


La dispoziția dumneavoastră stau cele 5 săli, cea mai amplă oferind spațiu de pînă la 350 persoane ( GRAND HALL ) varianta banchet și pînă la 650 persoane varianta fourchette. Crama, ce a păstrat stilul precum și denumirea ”Beciul Vechi”, face să vă amintiți acele timpuri pe cînd Maria Drăgan, frații Duminică, dar și alte personalițăți ai muzicii moldovenești, făceau primele încercări în acest domeniu. De asemenea, “Capitoles Park”, vă pune la dispoziție 2 săli VIP ( REMBRANDT VIP )cu capacitatea de pînă la 12 și respectiv 16 persoane, 2 terase la etajul 3 al restaurantului ce oferă o priveliște deosebită spre parc și lacurile acestuia, 2 terase la primul și al doilea nivel, perfecte pentru micile ceremonii, cine de familie în aer liber, dar și pentru a vă întîmpina oaspeții cînd este vorba de ziua nunții sau alte manifestații.


 Pentru că “Capitoles Park” dorește să aducă oaspeților săi un maxim de satisfacție, bucurie și confort, aici găsiți toate condițiile pentru a vă simți bine. Restaurantul dispune de un apartament amenajat special pentru miri, cu un dormitor, unde puteți să vă relaxați după ce ați petrecut cea mai frumoasă seară, nunta visurilor voastre, și un living, comod pentru depozitarea cadourilor, lucrurilor și accesoriilor necesare pentru petrecere. De asemenea puteți lua primul mic dejun, în calitate de soț și soție, într-o atmosferă romantică sub murmurul lacului și ciripitul păsărelelor la terasa apartamentului cu o priveliște inedită. Deoarece în momentele speciale pe care le serbăm cu mult drag, dorim să-i avem alături pe cei mai apropiați și scumpi, pentru mămicile cu pici, “Capitoles Park” oferă o cămeruță caldă, gingașă și plină de dragoste. Camera pentru Mămici cu Pici, vă pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a avea grijă de copilașul dumneavoastră. Aici găsiți condițiile pentru a schimba scutecul, o mini bucătărie pentru a pregăti mîncărica celui mic, un pătuț pentru copilaș, o canapea, un dormitor și televizor.


Dacă vă doriți ca acea unică zi să vă rămînă în amintire una cu totul specială, să trăiți momente pe care le-ați visat, atunci cu sigurață vă puteți împlini acel vis în Poienița Dragostei. Un colțișor al naturii unde vă veți spune cel mai romantic “DA”, sub cerul senin, sub raze de soare, sub foșnet de frunze, în fața ofițerului stării civile și a celor mai dragi oameni ce au venit pentru a vă fi alături.


Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat. Localul este pregătit să vină în întîmpinarea oricăror necesități specifice pentru a personaliza evenimentul dorit în așa fel încît să vă îndeplinească cele mai îndrăznețe așteptări. Situat mai departe de agitaţia urbană, întregul complex “Capitoles Park”, va fi exact locul perfect pentru dineuri oficiale sau evenimente speciale, mai strong sau mai de familie.


ic/kitchen_type Created with Sketch.
moldovenească, europeană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_banquet_hall Created with Sketch.
Sala de banchete
ic_delivery Created with Sketch.
Livrare
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung