Restaurante

Radisson Blu Leogrand Hotel

Deschis 24/7Chișinău, str. Mitropolit Varlaam
PlaceImage

Situat în centrul orașului Chișinău, Hotelul Radisson Blu Leogrand este la câțiva pași de business-centrul Sky Tower. Multe ambasade și afaceri sunt la doar câteva minute distanță. Puteți vizita locuri din oraș precum Catedrala Nașterii Domnului și Parcul Ștefan Cel Mare sau puteți face un tur al vinăriei folosind serviciile noastre. Oferim transport către Aeroport și de la Aeroportul Internațional Chișinău, care se află la 15 kilometri de hotel.

Fiecare dintre cele 143 de camere și apartamente recent renovate include acces gratuit la internet de mare viteză și alte facilități convenabile. Bucurați-vă de un mic dejun de tip bufet în restaurantul nostru Ambassador, care servește și prânzul și cina. Restaurantul New York Bar & Grill oferă mâncăruri clasice americane într-o atmosferă plăcută. Pentru cei care doresc o experiență culinară excelentă, Zaxi este un mix muzică live și vederi panoramice ale orașului cu bucate ale unor bucătari premiați.

Dacă doriți să vă relaxați, vizitați centrul Lotus Spa și Beauty Center. Oaspeții beneficiază de intrare gratuită la clubul de fitness și pot alege să se relaxeze cu un masaj la Aqua Zone. Noul nostru cazinou Nuovo vă invită să vă încercați norocul la slot machine, blackjack, poker, ruletă americană și multe alte jocuri. În plus, cele 6 săli ale hotelului nostru și centrul de convenții îl fac un loc ideal pentru conferințe.