Restaurante

Acasă la mama

Se deschide mâine la ora 10:00Chișinău, str. Petru Rareș
PlaceImage

Scufundați-vă în copilărie și gustați din mâncăruri le delicioase, așa cum erau "Acasă la mama"!

Acest loc a luat naștere din dorul de tradiții, de bucate și, în special, dorul de emoțiile care ne copleșesc atunci când venim acasă - locul unde am copilărit, unde am alergat pe străzi și am petrecut cei mai frumoși ani.
Aici ne-am făcut prieteni, am cunoscut fiecare colțișor al ogrăzii și aici se simțea mirosul pâinii calde scoase din cuptor, pe care o așteptam atât de mult.

Tradiții, istorii și obiecte de valoare, moștenite din strămoși - acestea reprezintă Casa Părintească. Am adunat rețete și formule ale mâncărurilor de pe tot teritoriul Moldovei. Gustul autentic al acestora este de neînlocuit până și astăzi, prin simplitatea și dragostea cu care au fost pregătite, așa cum găteau bunicile și mamele noastre. Zeama pregătită din pui  doar de casă, sarmalele delicioase și plăcintele moi creează un gust unic, care trezesc o mare nostalgie pentru casă și familie.

Iar mămăliga cu pește și mujdei este felul preferat atunci când vrei să mănânci, cu poftă, ceea ce mâncai acasă. Combinând tradiționalul cu modernul, păstrând valorile mâncărurilor tradiționale moldovenești, am deschis un restaurant care înfățișează întreg neamul nostru. Gustați din vin și din bucate și lăsați conversațiile plăcute de familie să vă umple sufletul de dor!


Cum să ajung