Restaurante

Acasă la mama

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. Petru Rareș
PlaceImage

Scufundați-vă în copilărie și gustați mâncăruri delicioase, așa cum erau "Acasă la mama".

Ideea de a crea un astfel de loc a apărut datorită dorinței de ceva drag și sacru pentru fiecare dintre noi. Locul în care ne-am aflat în copilăria noastră fericită, locul în care am petrece cu plăcere câteva ore bune fără grabă și agitație. 

Locul în care atmosfera în sine și gazda binevoitoare creează un confort atât de iubit și cald - de casă.

Un loc plin de tradiții, în care fiecare obiect are propria sa istorie și te duce în propria sa lume unică.

Vă amintiți casa părintească? Acea zmeură delicioasă de care ne-am bucurat în copilărie, culegând-o fără a lăsa nimic în urma noastră ..

Rețetele pentru preparatele noastre au venit la noi din satele țărănești din centrul Moldovei și ne surprind prin simplitatea, rafinamentul și dragostea lor.

Zeama este preparată exclusiv din pui de casă și este servită cu „turtă” și ardei iute. Toate împreună creează un gust atât de unic, care trezește o nostalgie profundă pentru casa părintească și familie.

Și cu siguranță mămăliga pregătită în mod tradițional cu pește și mujdei nu vă vor lăsa indiferenți !!

Combinând tradiția cu modernitatea, păstrând rafinamentul mâncărurilor tradiționale moldovenești, am creat un restaurant care întruchipează neamul nostru.

Plonjați în lumea noastră și lăsați vinul de casă și plăcintele delicioase să vă ofere o atmosferă plăcută, rustică și familiară pentru toată seara.

Veniți! Trăiți în stil moldovenesc! Măncați tradițional! Simțiți-vă moldovenește!!