Restaurante

Banquet Premium

Se deschide Lu la ora 9:00Chișinău, bd. Moscova
PlaceImage

Interiorul restaurantului Banquet Premium îi va încânta pe oaspeți cu candelabre rafinate din cristal egiptean, mobilier exclusiv italian și accesorii personalizate.

Interiorul restaurantului Banquet Premium îi va încânta pe oaspeți cu candelabre rafinate din cristal egiptean, mobilier exclusiv italian și accesorii personalizate.

Sistemul modern de aer condiționat creează un regim climatic confortabil. Aerul este atât de curat și proaspăt încât este comparabil cu aerul din munții alpini - chiar și la o temperatură de +40 ° C - care este necesar atunci când organizăm o sărbătoare în timpul verii.

Confort pentru oaspeți.

Pictarea chiar în restaurant este probabil cel mai spectaculos eveniment, pentru aceasta există o sală ceremonială și o sală pentru întâlnirea oaspeților cu muzica orchestrei. Aveți opțiunea de a aranja mese rotunde și dreptunghiulare în ambele săli.

Sunetul și lumina de calitate vă vor permite să simțiți atmosfera clubului sau să vă organizați primul dans de nuntă cu efecte de lumină de neuitat.

Oaspeților le va plăcea în special zona Chillout pentru întâlnirile oaspeților, având mobilier tapițat confortabil și o masă tip bufet amplasată comod, unde vă puteți relaxa cu o ceașcă de cafea, dar și o zonă pentru fumători și o terasă spațioasă. Toate acestea, combinate cu experiența și profesionalismul personalului, vă vor cuceri odată pentru totdeauna pe dumneavoastră și pe oaspeții dumneavoastră!

ic/kitchen_type Created with Sketch.
moldovenească, europeană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 9:00 - 3:00
ic_banquet_hall Created with Sketch.
Sala de banchete
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung