Recreere și divertisment

Digital Park

Deschis 24/7Chișinău, str. Mihai Viteazul
PlaceImage

Digital Park este un proiect conceput pentru a deveni un spațiu central de întâlnire a companiilor ce activează în industria IT. În era digitalizării, unde comunicarea și conexiunile rapide au devenit vitale, Digital Park este primul cadru propice pentru dezvoltarea afacerilor din Republica Moldova.

Digital Park este răspunsul la necesitatea de a conecta companii tehnologice cu istoric sau afaceri start-up, dezvoltatori IT, companii naționale și internaționale, orientate spre inovație și progres, într-un sigur punct, la Chișinău. Obiectivul fundamental al conceptului a fost acela de a crea o atmosfera și o infrastructură ”Silicon Valey” în Moldova. Astfel, clădirile moderne au rolul de a găzdui pavilioane de birouri și spatii de lucru creative, proiectate să ofere un mediu de lucru eficient, relaxant, profesionist.

Park-ul IT este un spațiu revoluționar ce se adaptează la toate generațiile de companii și antreprenori, o platformă industrială, un ecosistem business și în același timp un proiect gândit să răspundă nevoilor urbane, fiind gata să preia rolul de centru alternativ al Chișinăului.

Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi