Restaurante

Kozlovna

Se deschide Lu la ora 9:00Chișinău, str. Alexandr Pușkin
PlaceImage

Restaurantul-pub "Kozlovna" pregătește mâncăruri tradiționale u specific ceh, acordând o atenție deosebită ingredientelor potrivite pentru fripturilor delicioase la grătar, precum și felurilor de mâncare, care sunt preparate în restaurant chiar în fața vizitatorilor.

Restaurantul-pub "Kozlovna" pregătește mâncăruri tradiționale cu specific ceh, acordând o atenție deosebită ingredientelor potrivite pentru fripturilor delicioase la grătar, precum și felurilor de mâncare, care sunt preparate în restaurant chiar în fața vizitatorilor.

Și ce este cel mai important - berea ușoară incomparabilă „Velkopopovitsky Kozel” și berea întunecată „Velkopopovitsky Kozel” sunt servite chiar aici.Vă puteți bucura de berea la halbă Velkopopovický Kozel în fiecare zi. Berea este cea mai proaspătă, furnizată direct de la fabrica de bere imediat după îmbuteliere. Totodată, păstrăm întotdeauna berea în rezervor cu condiții ideale pentru aceasta și nu intră în contact cu aerul sau alte gaze comprimate, astfel încât să-și păstreze toate calitățile.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
europeană, cehă
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Jo: 9:00 - 0:00Vi-Sî: 0:00 - 00:00Du: 8:00 - 0:00
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung