Hoteluri

Premium Park

Deschis pină la 19:00Tohatin, km. 10
PlaceImage

Premium Park este o locație perfectă pentru un sejur relaxant. Complexul Premium Park este amplasat la 12 km de Chișinău, în satul Tohatin. Complexul hotelier Premium Park oferă o gamă largă de servicii pentru oaspeții săi: săli de ceremonie, căsuțe de lux, piscine cu apă cristalină și o terasă mare în aer liber.

Hotel

Veți simți lux, rafinament și confort vizitând una dintre cele 15 căsuțe care formează complexul hotelier Premium Park.

Bazin:

Pentru a rezista la temperaturile generoase în perioada estivală de căldură, Premium Park vă oferă o piscină cu apă cristalină și șezlonguri confortabile care vă pot face șederea mai plăcută. De asemenea, pe teritoriul complexului hotelier există două piscine pentru copii și un loc de joacă.

Săli pentru ceremonii

Dacă vrei sa organizezi o petrecere, la Premium Park vei găsi doua săli pentru evenimentele tale speciale cu o capacitate de  60 și 300 de locuri. Mâncărurile delicioase pregătite de bucătarii complexului vor satisface chiar și cei mai exigenți gurmanzi.

Terasa de vară

Dacă vrei să petreci un weekend alături de prietenii tăi, să admiri peisajul pitoresc și să savurezi mâncarea delicioasă, îți recomandăm să rezervezi un sejur la Premium Park.

Sauna finlandeză pe lemne

Premium Park este unul dintre puținele complexe de recreere din municipiul Chișinău cu saună finlandeză pe lemne.Combinând aspecte ale băilor cu aer cald din Roma Antică cu baia turcească, sauna finlandeză cu lemne este un loc care îți garantează o relaxare profundă.

Vizitează Premium Park și trăiește o experiență frumoasă alături de cei dragi!

ic/pool type Created with Sketch.
deschise
ic/price politics Created with Sketch.
100 - 150 lei
Lu-Du: 10:00 - 19:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung