Fitness centre

Energy Fitness

Deschis pină la 23:00Chișinău, bd. Dacia
PlaceImage

Energy Fitness - o abordare individuală și o asistență profesională pentru clienții în căutarea propriului scop-inteligent de antrenament și punerii sale în aplicare. Fiecare "începător" desfășoară o instruire de introducere cu un antrenor profesionist și testarea la un doctor de fitness, care va contribui la aprecierea unei strategii a procesului de antrenament, să elaboreze recomandări individuale după capacitate, durată, frecvența și tipul de antrenament, și desigur obținerea rezultatelor maxime.

Energy Fitness şi-a deschis uşile sale pentru vizitatorii oraşului la 1 aprilie 2009. Astăzi acesta este un club de fitness popular, pentru cei ce înţeleg, că sănătatea, puterea şi frumuseţea, vor contribui la atingere succeselor, să ridice calitatea vieţii şi să arate atrăgător şi stilat.


Democraţia Energy Fitness - clubul de fitness democrat cu standarde europene de serviciu. Scopul nostru - e promovarea fitnessului şi modului sănătos de viaţă, noi dorim să facem antrenamentele de fitness cît mai accesibile pentru persoanele de toate vîrstele, cu orice nivel  fizic de pregătire şi posibilităţi financiare.Fabricat la Energy Fitness - este o abordare individuală şi un ajutor profesionist clienţilor în căutare scopului - antrenamente şi realizarea sa calitativă.  Fiecare "începător" petrece o instruire introductivă cu un antrenor profesionist şi o testare la un medic de fitness, care ajută la definirea strategiei  procesului de antrenare, elaborarea recomandaţiilor individuale în privinţa puterii, duratei, frecvenţei şi tipurilor de antrenamente, şi evident să obţină rezultate maxime. Varietatea Energy Fitness - este o colecţie de diverse servicii de fitness.  Aici veţi găsi mai mult de 30 de tipuri de programe în grup, cea mai mare sală de antrenament din oraş, zona acvatică cu piscină din Chisinau, saună şi jacuzzi, mai mult de 10 programe de fitness pentru copii, antrenor personal, dar şi programe de recuperare şi masaj medicinal. Energy Fitness nu e doar un club sportiv - e o comunitate de persoane active, pozitive şi încrezătoare în sine

.Energy Fitness -  trăieşte energic.

Lu - Vi: 7:00 - 23:00
: 7:00 - 20:00
Du: 8:00 - 20:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_solarium_black Created with Sketch.
Solariu
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi