Fitness centre

SportPark

Se deschide Lu la ora 7:00Chișinău, str. Nicolae Dimo
PlaceImage

Clubul sportiv, cu o suprafata de peste 4000 m2, situat in inima padurii Riscani, in zona de nord a Chisinaului, pune la dispozitia clientilor un spatiu ideal pentru intreaga familie, dar si personal calificat pentru a veni in intimpinarea diverselor cerinte si necesitati.

Clubul sportiv, cu o suprafata de peste 4000 m2, situat in inima padurii Riscani, in zona de nord a Chisinaului, pune la dispozitia clientilor un spatiu ideal pentru intreaga familie, dar si personal calificat pentru a veni in intimpinarea diverselor cerinte si necesitati.

Un centru de FITNESS dotat cu sala spatioasa pentru antrenamente de forta si cardio, cu BAZIN de inot si SPA (masaj, hammam, sauna ruseasca, solar), sali pentru PROGRAME in GRUP, zona pentru antrenament functional CROSSFIT, TENIS de MASA, terenuri de TENIS CIMP, vestiare moderne dotate cu SAUNA infrarosie si dus, si locuri de parcare pentru clientii clubului, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere.

Antrenorii nostri sunt pregatiti permanent pentru a oferi asistenta, intocmi programe personalizate si a inainta cele mai bune recomandari pentru nivelul fiecaruia de sanatate si pregatire.

Activitatile Clubului sunt completate cu cursuri de initiere in tenis camp, tenis ca hobby, dar si tenis de performanta. Cei ce vor sa capete deprinderi din lupta neinarmata, in scop de autoaparare, pot practica TAEKWON-DO. Frecvent se organizeaza competitii, turnee, demonstratii, pentru ca dorim să dezvoltam sentimentul de incredere, control personal si o pregatire deosebita.

De asemenea, este pusa la dispozitia clientilor nostri sport CAFE si sala de relaxare cu zona WI-FI.

Prin ce ne deosebim de alte sali de sport?

Se datoreaza felului in care lucrurile sunt tratate la SportPark. In orice facem, reiesim din valorile noastre:

reguli si norme de calitate;

sportul, socializarea si buna dispozitie;

membrii Clubului – prioritatea noastra;

servicii excelente la preturi rezonabile;

inovatie;

crearea si mentinerea unui mediu familiar.

Adevarul e ca toti suntem diferiti. Toti avem diferite motive pentru a fi in forma fizica si este datoria noastra sa ajutam ca fiecare sa obtină cit mai mult din ce si-a propus. Oricare ar fi scopurile fiecaruia, intotdeauna va fi cineva la SportPark sa te motiveze, incurajeze si sa te inspire. Intr-un mediu elegant si o atmosfera degajata, vei uita de grijile cotidiene si vei descoperi placerea sportului.

Lu - Vi: 7:00 - 22:00
: 9:00 - 19:00
Du: 9:00 - 17:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_solarium_black Created with Sketch.
Solariu
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung