Fitness centre

Jungle Fitness

Chișinău, str. Vasile Alecsandri
PlaceImage

Jungle Fitness este locul unde vă puteţi realiza potenţialul sută la sută!

Natura ne-a înzestrat cu o putere, flexibilitate şi viteză extraordinară. Dar aceste calităţi treptat se pierd în ritmul nebun al oraşului modern care dictează nişte reguli diferite de cele cunoscute de noi.


De aceea chiar în inima capitalei noi am deschis pentru Dvs. JungleFitness, o adevărată junglă care va descoperi la Dvs. capacităţile care au devenit o normă pentru vieţuitoarele pădurilor tropicale.


Devino rapid ca ghepardul, puternic ca tigrul şi flexibil ca şarpele la JungleFitness!


Serviciile noastre

● Sala de forţă

Dezvoltăţi-vă forţa musculară şi măriţi masa musculară în sala noastră de forţă. Alternaţi exerciţiile la aparatele de antrenament cu exerciţiile la basculă pentru a obţine nişte rezultate mai bune!


● Zona cardio

Nu uitaţi să faceţi antrenamente cardio. Scopul antrenamentelor cardio este de a vă asigura în primul rând o inimă sănătoasă şi numai după aceasta arderea grăsimilor.

● Zona pentru exerciţii de extensie

Încheie antrenamentul cu exerciţii de extensie. Păstraţi-vă flexibilitatea articulaţiilor cu care v-a înzestrat natura încă de la naştere.

● Bar fitness + zonă Wi-Fi

Nu uitaţi că 80% din succesul Dvs. depinde în mare măsură de regimul alimentar sănătos. Concretizaţi la barmenul nostru ce fel de cocktail vă va ajuta după antrenamente să vă atingeţi scopul antrenamentului.


● Vestiare confortabile

Pregătiţi-vă de antrenamente şi încheiaţi antrenamentul în ambianţa confortabilă oferită de vestiarele noastre.


Personalul

Doriţi să vă măriţi masa musculară? Să slăbiţi? Sau să întăriţi rezultatele obţinute? Fiecare sarcină necesită elaborarea unui program special de antrenament şi regim alimentar. Antrenorii noştri sunt înţelepţi ca şarpele Kaa şi vă vor ajuta să atingeţi rezultatul scontat. Toţi antrenorii noştri deţin certificate de instructori de fitness, precum şi sunt premianţi la diferite tipuri de sport.


Atmosfera

Jungla noastră este total diferită de pădurile tropicale!

Pădurile tropicale sunt pline de pericole – în clubul nostru Dvs. vă veţi simţi în deplină siguranţă.

Pădurile tropicale sunt dificil de străbătut – la noi aparatele de antrenament sunt amplasate în aşa mod încât este foarte comod să faceţi exerciţii.

În pădurile tropicale este foarte umed – iar la noi se menţine întotdeauna o temperatură confortabilă

pentru antrenamente.

JungleFitness este locul unde vă puteţi realiza potenţialul sută la sută!
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung