Fitness centre

Fitness Doza Rîșcani

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. Miron Costin
PlaceImage

Principalul lucru, de a vă antrena la «Fitness Doza» - este dorinta de a vă schimba!

Nu contează, 18 sau 60 de ani aveţi, sunteţi corpolent sau mai suplu, cu muşchi sau mai fragili. Nimănui nu-i pasă statutul Dvs social, aici nu-i prezent spiritul competitiv de elită. "Fitness Doza" - reprezintă o mişcare şi o atmosferă  puternică în interiorul clubului, unde oamenii nu se sfiază şi nu-şi fac griji despre ce vor crede alţii despre ei! "Fitness Doza" - este un magnet de atracţie şi un centru de sănătate. Noi creăm o cultură a unui stil de viaţă sănătos.Scopul nostru în viață -  este fericirea.Noi oferim o lume a sănătăţii, frumuseţii şi fericirii

Sănătatea. În lume sunt suficiente maladii legate de stilul de viaţă, de exemplu : dureri de spate, varice, obezitate, în acest caz este necesar un instructor de fitness ci nu un doctor!Fericirea. În Marea Britanie, s-au efectuat investigaţii cu implicarea unui grup de oameni, a căror stare emoţională, după trei luni de antrenamente s-a îmbunătăţit considerabil. Atunci când activitatea fizică este mai intensă creşte  nivelul de endorfină, hormonul plăcerii.Frumuseţea. Un program al antrenamentelor ales corect , oferă oportunitatea de a îmbunătăţi aspectul corpului.


O minte sănătoasă într-un corp frumos - este despre noi!De ce ne numim - «Fitness Doza»?Cuvânt DOZA -  îl percepem ca pe o măsură conştientă, o măsură a armoniei şi echilibrului. Atunci când activitatea fizică este prea mică - rezultatul va fi absent, iar cînd se practică sportul cu fanatism - aceasta poate avea consecinţe ireversibile - vă propunem să vizualizaţi raţional greutăţile de fitness - oriunde este necesară propria măsură individuală şi anume - Fitness Doza.

Lu-Du: 7:00 - 23:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_solarium_black Created with Sketch.
Solariu
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung