Patiserii

Patisserie Caramel

Deschis pină la 22:00Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni
PlaceImage

Patiseria Caramel este ca un loc venit din basm și transferat chiar în inima Chișinăului. În această cafenea, fiecare poate să-și petreacă timpul confortabil, alături de desertul preferat și cafeaua aromată, uitând de griji și pentru un moment de plăcere.Localul este special datorită atmosferei franceze care persistă acolo, îmbibat în nuanțe, culori calde, flori uscate, mobilier, veselă stilizată și pereți decorați în stil Provence. Un sentiment cald te poate cuprinde acolo, stând și privind strada de la geam și imaginându-ți, în vis, că ești într-o dimineață însorită la Paris!

Savurează-ți cafeaua sau ceaiul aromat cu un desert preferat din gama noastră. Începând cu ora 8, te așteptăm, cu dulciuri proaspete, să-ți începi ziua așa cum îți dorești - un dejun plăcut în orice zi a săptămânii!


Poți lua cu tine o bucățică din Franța, beneficiind de serviciul nostru ''mancare la pachet". Aici poți să te întorci oricând ai o pauză de cafea și să te detașezi de agitația de la lucru sau studii. Aici avem acces gratuit la Wi-Fi, pentru toți vizitatorii noștri, ca să poată naviga pe internet și posta fotografiile drăguțe făcute în incinta localului, cu cafeaua preferată alături.
Sau, de ce nu, să vii cu o carte preferată sau cu cei mai buni prieteni.
Se pare că timpul își încetinește aici cursul, nu degeaba este reprezentat un ceas mare oprit pe peretele Caramel. Totul este menit să vă asigure că vă puteți bucura cu adevărat de timpul liber și să încercați deserturi clasice franceze din meniul Caramel. Veți dori să încercați totul! În plus, meniul este schimbat în funcție de sezon.

În patiserie se pot sărbători zile de naștere sau se pot organiza petreceri minunate pentru copii. În plus, la dorința fiecăruia, Caramel va realiza orice produs de cofetărie personalizat.

Așa că nu uitați, viața dulce este posibilă doar cu patiseria Caramel!

Lu-Du: 8:00 - 22:00
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi