Patiserii

Patisserie Caramel

Deschis pină la 22:00Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni
PlaceImage

Patiseria Caramel este un basm adus la viață. În acest loc mic, fermecător, fiecare oaspete se va simți la fel de confortabil ca acasă.

Patiseria Caramel este un basm devenit realiatate. În acest loc mic, fermecător, fiecare oaspete se va simți la fel de confortabil ca acasă.


Farmecul francez distinge patiseria de alte unități din orașul nostru. Atmosfera se simte în toate: într-o gamă sofisticată de nuanțe, în culori calde, flori uscate în vaze mici, perdele drăguțe și farfurii pictate. Stilul Provence folosit îi face pe toți cei care se uită în Caramel să se simtă ca oaspeții unei case prietenoase.

Dimineața veți lua o ceașcă de cafea sau ceai aromat cu un croissant proaspăt. Patiseria este deschisă de la 8 dimineața, așa că veți avea ocazia să începeți în fiecare zi cu un mic dejun delicios.


Serviciul de mâncare și cafea la pachet vă va permite să luați cu voi o bucată din Franța. Da, și în timpul zilei poți să te întorci oricând în Caramel doar pentru a te îndepărta de agitația din jurul tău într-o atmosferă calmă, pentru a naviga pe internet datorită accesului gratuit la Wi-Fi, a citi o carte bună sau a discuta cu prieteni la o ceașcă de ceai. Și toate acestea însoțite de o muzică franceză grozavă.
Se pare că timpul își încetinește aici cursul, nu degeaba este reprezentat un ceas mare oprit pe peretele Caramel. Totul este menit să vă asigure că vă puteți bucura cu adevărat de timpul liber și să încercați deserturi clasice franceze din meniul Caramel. Veți dori să încercați totul! În plus, meniul este schimbat în funcție de sezon.

În patiserie se pot sărbători zile de naștere sau se pot organiza petreceri minunate pentru copii. În plus, la dorința fiecăruia, Caramel va realiza orice produs de cofetărie personalizat.

Așa că nu uitați, viața dulce este posibilă doar cu patiseria Caramel!

Lu-Du: 8:00 - 22:00
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung