Patiserii

Tortik

Deschis pină la 20:00Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă
PlaceImage

Un desert festiv nu trebuie să lipsească niciodată de pe masa de sărbătoare. În dependență de numărul de invitați și proporțiile evenimentului, puteți opta pentru orice desert: de la prăjituri simbolice până la un tort grandios. Invitații sărbătorii vor rămâne încântați cu siguranță!

Patiseria „Tortik” oferă prăjituri delicioase pentru orice tip de eveniment, pentru toate preferințele în materie de gusturi, texturi și combinații dulci.

Pentru confortul tău, am împărțit cel mai larg sortiment în categorii:

  • Torturi
  • Prăjituri
  • Accesorii
  • Produse de cofetărie

Fiecare sărbătoare este importantă și unică, iar cea mai bună metodă de a o personaliza este un desert creat după preferințele sărbătoritului. Acesta este motivul pentru care am decis să executăm prăjituri după dorințele tale: ți-ai văzut tortul de vis în vreun film sau revistă? Vom repeta tortul din fotografia ta special pentru tine!A pregăti prăjituri este un proces minuțios și responsabil, deoarece fiecare design poate fi realizat în mai multe versiuni de tort pe interior, alternând umpluturi, creme și topping-uri. Vom descrie detaliat fiecare rețetă, element de decor și accesoriu pentru a-ți crea cea mai bună versiune de tort!


Lu - Vi: 9:00 - 20:00
Sî - Du: 9:00 - 19:00
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi