Patiserii

Tortik

Se deschide Lu la ora 9:00Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă
PlaceImage

Nici o sărbătoare nu este completă fără un desert festiv! Fie că este vorba de prăjituri simbolice într-un un cerc mic de prieteni sau de un tort de nuntă grandios - un final dulce este o parte integrantă a oricărei sărbători.

„Tortik” oferă clienților săi prăjituri atât de delicioase încât nici cei mai mari iubitori ai confortului de acasă nu părăsesc evenimentul devreme, dar așteaptă cu nerăbdare desertul.

Pentru confortul tău, am împărțit cel mai larg sortiment în categorii, fiecare dintre acestea conținând o fotografie a unui tort și alte dulciuri:

  • Torturi
  • Prăjituri
  • Accesorii
  • Produse de patiserie

Fiecare sărbătoare este individuală în felul său. Chiar și una atât de populară ca Revelionul în fiecare companie necesită un desert special, în funcție de vârsta și interesele oaspeților invitați. De aceea garantăm prăjituri la comandă. Ți-ai văzut tortul de vis în vreun film sau revistă? Vom repeta tortul din fotografia ta special pentru tine!A face prăjituri este un proces minuțios, deoarece fiecare design poate fi realizat în mai multe versiuni. Alternăm prăjituri, creme de prăjituri, descriem detaliat rețetele, modificăm accesoriile pentru a vă oferi cea mai bună opțiune!


Lu-Vi: 9:00 - 20:00Sî-Du: 9:00 - 19:00
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung