Cluburi

BORA BORA Night Club

Se deschide Vi la ora 21:00Chișinău, str. Mihail Sadoveanu
PlaceImage

BORA BORA Night Club oferă oaspeților săi zonă de relaxare confortabilă și împarte teritoriul în zonă: Silver, Gold, Platinum, Bungalo și VIP PRIVE Cu o capacitate totală de 550 de locuri. Fiecare zonă de lounge este unică în felul său:

Zona Silver sunt mese de 4 până la 6 persoane, așezate la distanță de scena de la marginea piscinei.

Zona Gold - situată mai aproape de ringul de dans și oferă o vedere confortabilă a spectacolului și acces la ringul de dans principal. Mese pentru 4 persoane.

Zona Platinum - Aceasta este cea mai confortabilă zonă din zona deschisă, aproape de ringul de dans și cât mai aproape de scenă. Mese pentru 6 persoane.

Bungalo - acestea sunt situate In jurul perimetrului clubului. Deosebit de confortabil pentru întâlniri intime Mese de la 4 la 10 persoane.

VIP PRIVE este o zonă destinată companiilor care au nevoie de intimitate. Aceste zone sunt propriul ring de dans, pază separată și servicii premium. Mese pentru pana la 10 persoane. Ringul de dans principal are o capacitate de până la 2000 de persoane. La fața locului există trei baruri cu autoservire și servicii individuale pentru fiecare masă, oferite de chelneri foarte bine pregătiți.

La intrarea în club veți fi întâmpinați de hostess și escortați la zona de rezervare. Biletele și rezervările pentru orice eveniment al clubului pot fi făcute online sau prin apelarea info-liniei. Clubul este deschis în fiecare vineri și sâmbătă, precum și evenimente suplimentare care apar separat pe toate platformele noastre de informații.

REGULILE DE ACCES:

  • Pe teritoriul clubului se aplică dress-code și face-control
  • Accesul 18+

ACCESUL PE CLUB VĂ POATE FI INTERZIS:

  • În cazul în care vă aflați în starea de ebrietate sau sub influenzaa drogurilor
  • Dacă manifestați un comportament agresiv
  • Dacă de cumpărat arme sau muniții
  • Dacă dețineți alimente sau băuturi
  • Este interzis accesul în uniformă sportivă și uniformă de serviciu
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Vi - Sî: 21:00 - 5:00
ic/kitchen_type Created with Sketch.
Bucătărie
Cum să ajung