Cafenea-bar

Cafe de Italia

Deschis pină la 23:00Chișinău, bd. Grigore Vieru
PlaceImage

În Café de Italia poate fi organizat un fouchette, poate fi comandat un banchet sau să serbaţi un jubileu de neuitat.

În Chişinău sunt restaurante şi cafenele pe care, vizitându-le odată, încă mult timp veţi păstra în memorie impresii plăcute, care se păstrează de la vizită.
Café de Italia pe deplin merită una din primele poziţii a celor mai vizitate cafenele din Chişinău. Cum ar putea să fie altfel? Terasa spaţioasă, înconjurată de verdeaţă şi mobilierul comod vă invită să vă relaxaţi într-o atmosferă liniştită şi plăcută. Acoperişul mobil permite oaspeţilor să nu se simtă într-un spaţiu închis şi incomod. La fel, mai dispunem şi de o sală pentru cei care nu fumează. Un detaliu specific în interiorul liniştit şi menţinut, este un acvariu mare cu "locuitori" destul de rari pentru spaţiu nostru.

Confortul absolut în "detalii": ecrane plasmă, serviciu gratis internet şi, pe lîngă toate, fără limită. Desigur, interiorul este o componentă importantă a oricărui restaurant dar, ca regulă, principalul criteriu de selecţie rămâne a fi bucătăria.
Bucătăria în  Café de Italia - este o întreagă gamă de gusturi, bazate pe o singură idee -  naturalitatea, prospeţimea şi utilitatea produselor. Toate bucatele, fără excepţie sunt lipsite de componente artificiale, coloranţi şi altor adaosuri nenaturale.

Meniul restaurantului dispune de mai multe poziţii. Un loc deosebit în meniu îl ocupă bucatele la grătar. În Café de Italia bucătarii ştiu cum să pregătească corect bucatele: o salată uşoară din crevete-grill, frigărui din file de nisetru, carne de vită sau de porc (după gustul fiecăruia), legume şi ciuperci la grătar. Orice bucată n-aţi comanda, se va dovedi, că anume această bucată devine o prioritate atunci când se găteşte pentru clienţi în restaurant.

Amatorii bucătăriei clasice italiene vor avea posibilitatea să aleagă din mai mult de 30 de feluri de pizza, printre care trebuie să fie menţionate "Pizza de Italia", pizza "Napoletana" şi "Gourmet".
Istoria dulce a cafenelei pe drept este una din cele mai gustoase. Adevăratul "Tiramisu", italian este de un gust, că vi se pare, că numai ce a fost adus din Italia. Gustând o dată, în mod obligatoriu, această bucată va fi inclusă în meniul dumneavoastră de plăcere.     

Continuând tema băuturilor: limonadă, sangria... nu putem să nu menţionăm cocktailuri alcoolice şi non-alcoolice, care sunt de mai mult de 40 de feluri.
În Café de Italia poate fi organizat un fouchette, poate fi comandat un banchet sau să serbaţi un jubileu de neuitat.

Indiferet de timpul ales pentru vizită - meniul bogat, interiorul confortabil şi personalul atent nu vă vor lăsa indiferenţi. 

ic/kitchen_type Created with Sketch.
italiană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 8:00 - 23:00
ic_delivery Created with Sketch.
Livrare
ic_breakfast Created with Sketch.
Micul dejun
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung